Puutarhan herkut






Moikka! Tänään on tarjolla brunssiherkkuja! 

Vaikka tänä kesänä monet kasvit kärsivätkin kylmän kesäkuun takia, on myös onnistuneita hedelmiä ja vihanneksia saatu tänä kesänä. 

Aamulla nappasin viimeisen ihanan munakoison pihasta. Siitä sitten syntyikin tämän päivän brunssiherkku.

Herkku Ruispalat:

Paista ruisplata pannulla, mausta valkosipulilla ja suolalla

Paista munakoisot ja chilit isoina viipaleina

Kokoa leivälle; fetajuustoa(sopii myös halloum). 

Annostele salsa ja päälimmäiseksi laita munakoiso -ja chiliviipaleita.

Koristele basilikalla. 

Tomaatti salsa:

tomaatti (riippuen koosta) 1-6 kpl

basilika

chili (meillä aji fantasy lajike) 1-2

valkosipuli

punasipuli

ripaus pippuria

ripaus suolaa

ripaus sokeria

1 rkl öljyä

1 rkl limemehua

Tällä ohjeella saat käytettyä monia itsekasvatettuja herkkujasi yhdessä ja niiden yhdistyvät maut ovat ihan taivaallisia ja kaikki ovat luomutuotteita. 

Suosittelen kokeilemaan tätä jos sinunkin puutarhastasi löytyy näitä herkkuja! 

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!!