Sienet














Aahh ihanaa! Mikä sunnuntai! Tänään kävimme sienessä, kuten varmasti huomasittekin jo. Ensin sienestäminen ei tuottanut tulosta, mutta muutaman tunnin kuluttua osuimme kultakaivokseen ja löysimme kanttarelleja muutaman ämpärillisen. Korit täyttyivät myös kangassienistä, karvalaukuista ja herkkutateista. 

Kanttarellit ovat suurta herkkua ja niistä tein kermaisen kastikkeen perunoille ja uunilohelle. Herkkutatit paistoin pannulla ja tein niistä maukkaan sienisalaatin. Aivan mahtavia herkkuja! 

Herkkutatti salaatti:

Herkkutatteja

sipuli

turkkilainen jogurtti

etikka

suola ja pippuri

Paista sienet pannulla. Silppua sipuli ja paista puolet sienien joukossa.

Anna jäähtyä.

Annostele jogurtti kulhoon. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää n. 1rkl etikkaa. Lisää puolikas silputtu raaka sipuli. Lopuksi yhdistä sienet ja jogurtti. Anna salaatin maustua kylmässä ja nauti! Namskis :)

Helppoa ja niiiiiin herkullista. 

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!!