Tallinna ❤

 

Kävimme pienellä kolmen päivän lomalla Tallinnassa. Olemme kolmesti lomailleet Tallinnassa kylpylässä ja nyt ajattelimme taas ottaa pienen irtioton arjesta. Matkustaminen lasten(varsinkin yhden pienen sellaisen kanssa)on aina vähän rankempaa ja usein "loma" vaatisi jopa jo toisen loman :) 

Matkustimme Comfort Loungessa Tallinkin Megastaressa. Siellä saimme mukavat istumapaikat sekä tarjolla on naposteltavaa ja juotavaa. Loungessa istuminen oli erittäin hyvä startti tälle lomalle. Tallink Megastar sai perheraadissa 4 pistettä.

Tällä kertaa yövyimme meille uudessa paikassa, Tallink Spa and Conference hotellissa. Lähdimme heti ensimmäisenä päivänä testaamaan kylpyläntiloja. Kylpyläalue on melko suuri ja altaita on aika laidasta laitaan. Yhteiset unisex saunatilat ovat mielestäni tärkeät sillä niissä koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä. Olemme joskus nähneet sellaisiakin paikkoja joissa on vain pari yhteistä tilaa, mutta täällä oli kyllä hyvät valikoimat; useampi höyrysauna sekä suomisaunat. Pidimme aina pienen äänestysraadin ja annoimme jokaiselle kokemukselle arvosanan 1-5. Kypylä sai 4 pistettä.

Yövyimme perhehuoneissa jossa meillä oli kaksi huonetta väliovella. Ella sai oman "huoneen" vaikka väliovi pidettiinkin auki melkein kokoajan ja pikkuveli viihtyi enimmäkseen siskon puolelle. Hotellin pisteiksi muodostui 3.75 keskiarvolta, sillä perheen isä onkin vähän astetta rankempi arvostelija ;) Mutta kaikenkaikkiiaan paikka oli sopivan viihtyisä. 

Kävimme myös sisäleikkipuistossa nimeltään Skypark. Skypark on täynnä trampoliineja, siellä on kiipeilytelineitä, kaikenlaisia pelejä sekä pieni kahvila josta saa virvokkeita ja pikku "snäksejä". Arvosanat pyörivät komen ja neljän välillä, mutta päädyimme kuitenkiin antamaan Skyparkille 4 pistettä, sillä meillä oli oikein hauskaa ja hiki virtasi kun pompimme trampoliineillä. Myös Edvin pystyi nauttimaan paikasta, mikä on aina suurta plussaa jos perheen ihan pienimmätkin huomioidaan.

BabyBack Ribs and BBQ ravintolassa Nautica Keskuksessa.

Lomalla, ruokailu on aina niin ihanaa, kun ei tarvitse itse miettiä ruuanlaittamista. Hotellilla meillä oli aamupalat mikä on (ainakin minun mielestäni)yksi loman kohokohdista. Olen huono aamupalan syöjä, mutta valmiissa pöydässä aamupala maistuu aina niin ihanalta. Täytyy kyllä mainita erikseen, että aamupalat olivat ihan mahtavat! Seisovassapöydässä oli tarjolla ihan kaikkea! Meinasi tulla paha valinnanvaikeus kun tarjolla oli oikeasti kaikkea. Joten maistelimme sitten vähän kaikenlaista. Aamupalalle pisteitä kertyi 4.5.

Hotellin iltabuffet oli myös hyvä ja kävimme syömässä buffetin ensimmäisenä iltana. Pisteitä 3.75.

Jenkkityylinen BabyBack and Ribs BBQ ravintola oli kyllä todella hyvä. Kävimme uudessa Nautica Keskuksessa vhän ostoksilla ja syömässä. Kyseinen ravintola sai perheraadilta isot pisteet. Nam! Oli kyllä ihan mahtavan maukasta pihviä! ❤

Lastenlistalta löytyi Edvinille kanapastaa.
Isi tietysti söi paljon lihaa!!
Tallinna itsestään saa meidän perheeltä aina 5 pistettä! ❤

Onhan Tallinnassa kaikenlaista kivaa tekemistä koko perheelle, mutta nyt vietimme vähän erilaista lomaa, eikä ihan kaikkea voinut tunkea samalle reissulle. Kävimme molemepina iltoina nukkumaan jo ennen kello yhdeksää. Meillä on ollut sen verran vauhdikasta tämä meno täällä kotona, että univelkaakin on kertynyt jonkin verran. Mutta ainahan se on kiva päästä pois omasta ympäristöstään. 

Kotiin matkasimme Tallink Starilla ja matkustimme taas Comfort Loungessa, mutta paluumatkalla ilmeni hieman pientä probleemia ja raati antoi vain 3 pistettä. Pelataanko teillä koskaan tällaista pistepeliä? Vai onko tämä vain joku meidän hölmö juttu!?! :D 

Kuten mainitsinkin jo, että perheloman jälkeen tarvitsisi aina toisen loman. Seuraavat vapaapäivät vietetään kyllä kotona :D Tärkeintä oli kuitenkin, että lapset nauttivat. ❤

Nyt toivottelen teille oikein hyvää viikonloppua! Minä lähdenkin tästä töihin. Palataan taas pian!