Tallinnan joulutoriMoikkaa moi! Ja terveisiä Tallinnan joulutorilta! Meidän miniloma on nyt ohi, mutta meille jäi hyvä mieli. 

Lauantaina suuntasimme heti torille juomaan kuumaa glögiä ja sukelsimme ihaniin joulutunnelmiin. Torilla oli kaikenlaista tapahtumaa ja kojuja täynnä jouluisia herkkuja. Ihmettelin kyllä kovasti turisti määrää tähän aikaan vuodesta. Joukossa oli saksalaisia, italialaisia, japanilaisia, venäläisiä, suomalaisia tietty ja hollantilaisia. Mutta mukavaahan se on, että torilla vilisee. 

Loppuloman vietimmekin kylpylän puolella. Yövyimme Meriton Grand Spa hotellissa jossa olemme olleet ennenkin ja varmasti vierailemme jatkossakin. Meritonin kylpylätilat ovat erittäin viihtyisät. Kylpylässä on iso uima-allas, 2 lämmintä poreallasta ja lapsille oma alue suihkulähteellä. Allasalueella on myös pieni "baari" josta saa maukkaita pirtelöitä. Kylpylän saunavalikoima on myös hyvin kattava; höyrysauna, yrttisauna, suolasauna ja suomalainen sauna. Ehdoton lemppari on kyllä höyrysauna. Tykkäämme kylpylästä siksi, että saunatilat ovat yhteiset miehille ja naisille ja tämä on hyvin tärkeää kun on perhelomalla. Saamme kaikki nauttia yhdessä.

Päätinkin jo ennen lomaa, että nyt lillun ja nautin niin, että minusta tulee rusina mummo :) 

heheh ja aikamoinen rusina mummo olinkin jo muutaman tunnin kuluttua.

Nyt on aloitettu taas työnkiireinen viikko. Viikonloppuna vietämmekin työporukan kanssa pikkujouluja. Odotankin lauantaita jo innolla, sillä siitä onkin aikaa kun olen viimeksi ehtinyt viettää pikkujouluja. 

Mukavaa viikkoa kaikille!