Kesä ja terassi

Terassi on paikallaan, mutta missä on kesä? 

Kesäkuu on kyllä ollut melko huono, ainakin sään puolesta. Muutamia aurinkoisia päiviä, jopa yli hellerajan, olemme kuitenkin saaneet. Kaikki päivät, sään salliessa, olemme kuitenkin viettäneet pihalla. Syreenit ovat täydessä kukassa ja meidän pihalta löytyy tuhansia näitä ihania huumaavan tuoksuisia kukkia. Koko pihaa ympäröi suuri syreeni muuri jonka sisällä on meidän salainen puutarha. 

Terassi on saanut runsaasti väriä kesäksi. Toivoisin niin paljon, että talvellakin terassin voisi kattaa väreillä ja siksi suunnittelenkin(miehen mielestä liian iso ja turha homma)että terassin saisi lasitettua esimerkiksi vanhoilla ikkunoilla. Ainakin osittain. Jospa tartun tähän hommaan ihan itse ja osoitan miehelleni, että tämä olisi hyvä juttu. Katsotaan :) 

Ensiviikolla suuntaamme taas kohti joka kesäistä lomakohdettamme, Thaimaata. Silloin viimeistään saamme lämpöisen kesän. Mutta ennen sitä, keskitymme tulevaan juhnnukseen ja nautimme siitä. Satoi tai paistoi. Oikein mukavaa viikkoa ja hyvää juhannusta!!

p.s. illalla esiinnymme kuoron kanssa Sapokan laululavalla. Ihanaa iloa ja energiaa <3 Tervetuloa kuuntelemaan klo 19. 

Minikasvihuoneet lyhdyistä. Paprikat viihtyvät viileällä säällä lyhtyjen sisällä.
Vanha reki on löytänyt paikkansa portin pielestä ja kyydissä on kukkia.
Teimme vanhasta kellosta pienen pöydän. Metallikehikko on vanhan pullon mukana ostettu aarre.