Thaimaalainen brunssi

 

Heippa! Tänään aamu olikin hieman erilainen, sillä aloitimme kokkailut jo kello kahdeksan. Meille tuli tänään paljon vieraita, juhlistamaan syntymäpäivääni. Halusin järjestää jotain hieman erilaista ja Thaimaalainen ruoka on meillä suurta herkkua, joten halusin tarjota ystävilleni mahdollisuuden valmiseen pöytään, ihanien thaikku-herkkujen äärelle. 

Kahdellekymmenelle hengelle,(viiden ruokalajin aterian)valmistaminen onkin aikamoinen homma, mutta selvisimme loistavasti!

Kuten mainitsinkin jo, kokkailut aloitettiin jo aamu kahdeksalta, sillä vieraat saapuivat jo kello kaksitoista. Kyllä oli touhua ja tohinaa keittiössä kun valmistimme ruokia neljä tuntia.

Sain syntymäpäivälahjaksi mm. tämän hauskan "letter boardin". Siinä komeilee tämän päivän tarjottavat. Kirjaimet loppuivat kesken, joten lisäsin sinne vielä sen viidennen ruuankin, Pad Phak(paistetut vihannekset). 

Tarjolla oli myös muita meidän lemppareita; Tom kha gai(kookos kana keitto), larb namtok(tulinen kana"salaatti"), pad thai(paistettu nuudeli) sekä friteeratuja katkarapuja. Kaikki on itse tehtyä, alusta loppuun. Tuomme aina paljon kaikenlaisia mausteita thaimaasta ja esimerkiksi kaikki tahnat ovat varsinaisia herkkuja(ja helppoja)thaimaalaisessa keittiössä. 

Ruokaa oli riittävästi ja kaikki olivat oikein tyytyvisiä. Ihanaa, sillä ruuanlaittaminen ja varsinkin thaimaalainen ruoka on lähellä sydäntäni.

Larb namtok

Ystäväni ja perheeni muistivat minua ihanilla lahjoilla ja kukilla. Sain ihan mielettömät kimput ❤ Sammalsydän ja Garden Living, olette aika taitavia ❤

Ehdin vielä juhlien(sekä pienen siivouksen)jälkeen kuorotreeneihinkin hoilaamaan. Eli ihan mahtava päätös tälle viikolle. Kiitos perheeni ja ystävät kun juhlitte kanssani ❤

Tästä on hyvä aloittaa taas uusi viikko, reippaalla ja iloisella mielellä!

Mukavaa uutta viikkoa myös teille!!