Tiutinen juhlii- Suomi 100

Heippa vaan! Onpa ollut kiireinen viikko. Kuten jo edellisessä päivityksessä paljastin, olen mukana upeassa kampanjassa. Tämä hyväntekeväisyyskampanja on pitänyt minut hyvin kiireisenä, myös tämän viikon ajan. Mutta täst on tulossa jotakin niin huippua, että en oikein sanoin osaa sitä kuvaillakkaan. ❤

Olen myös mukana toisessakin projektissa täällä meidän kotikylässä, Tiutisessa. Olemme järjestämässä Suomi 100 iltamia ja ne lähestyvät tuota pikaa. Myös tämä projekti on pitänyt minut kiireisenä. Haluankin toivottaa teidän lämpimästi tervevetulleiksi tänne Tiutinen juhlii-Suomi 100 tapahtumaan. 

Suomi 100 iltamia/tapahtumia on järjestetty pitkin vuotta ja nyt Tiuskalaiset ajattelivat osallistua tällä teemalla. Päivällä olemme järjestäneet myyjäiset, arpajaiset sekä kirpputorin. Illalla on juhlapuhe sekä bändi esiintyy koko illan. Löydät myös Facebookista tämän tapahtuman, käythän katsomassa sen täältä. 

Paljon olen kyllä ehtinyt tehdä. Ettei vaan tulisi tylsää. Minulla on ollut kuvauksia, mainosten tekoa, on lehtijuttuja ja näitä projekteja, sekä ensikuussa on tiedossa lisää jännittäviä asioita. Saan mm. rakkaat ystväni Thaimaasta meille kylään. Olen niin iloinen, että he vihdoin pääsevät suomeen. 

Mutta nyt, riennan taas, sillä pian minulla alkaa kuorotreenit. Treenaamme joka sunnuntai ja nyt käymme läpi jouluohjelmistoa.  Joululaulut ovat niin ihania ja aloitamme ne yleensä hyvissä ajoin. Poplaulu Harmonia piipahtaa laulamassa Tiutisen Suomi 100 juhlissa myyjäisten aikaan klo 12. Tervetuloa!