Toukokuu ♡

Hei vaan ja tervetuloa toukokuu!!

Uskomatonta, että ollaan jo näin pitkällä kevättä ja kohtahan on jo kesä. Ihanaa!

Keväällä jotenkin herään henkiin ja poden hurjaa tarvetta sisustaa. No nyt kun sitä aikaa on niin vähän olen hieman hukassa. 

Pitkästä aikaa nappasin kameran ja kuvasin muutamat kodin nurkat. Nämä ovat ne nurkat jossa vietän eniten aikaa, keittiössä ja olohuoneessa. 

Olohuoneessa on nurkkaus joka on minun lempi kohtani. 1800-luvun vanha kiikkutuoli on yksi aarteistani ja siinä on ihana istua ja keinua. 

Kuten laulussakin, mm. pelargonia on ikkunalla ja nauttii kevät auringosta.  

Herääkö sinullakin kova tarve sisustaa ja uudistaa? Mistä se johtuu? Onko kyse vain energiatason noususta, auringosta vai jostakin ihan muusta... 

Mielessäni pyörii myös tuleva loma. Kesäkuussa lähdemme taas thaikkuihin. Tarkalleen, 36 päivää enää. Jippii! 

Mielessä pyörii yhtä sun toista ja monenlaista muutakin ideaa kaikenlaiseen sisustamiseen, työhön, kotiin ja arkeen liittyvää asiaa. Mistä näitä ajatuksia oikein tulee. Täytyisikö niitä taas suunnitella pidemmälle ja ehkä toteuttaa.

Huh tätä ajatusten määrää.  

Mitäs muuta teille kuuluu? Ttiedän, että blogissa on ollut hiljaista. Se johtuu tästä kiireesta ja sotkuisesta arjesta, mutta myönnän, että on taustalla hieman kirjoitus ongelmiakin. Onkohan minulla enää mitää annettavaa täällä. On varmasti. Mutta mistä mä löytäisin sen? Mistä minä kirjottaisin. Ketä ja mitä minä voisin kuvata. Onko sinulla ideoita? Ajatuksia. Ehdotuksia. 

Otan mielelläni niitä vastaan. Vai jatketaanko ihan vain näillä. En tiedä. Kovasti haluaisin jatkaa samaan tyyliin kun joskus ennen, mutta miten saisin sen onnistumaan.

No nythän tästä vasta tulikin pohtiva päivitys. :D 

 Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa kuitenkin!! ♡