Valokuvia ja kehyksiäMoikka! Koti alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Heh ja asiat kun menevät tärkeysjärjestyksessä(eli taulut seinille ensin)niin hyvä tulee. 

Meillä on hyvin paljon kirjoja ja tietysti sisustuslehtiä. En malta hävittää kaikkia lehtiä, sillä niitä on ihana selailla ja aina löytää uusia vinkkejä ja inspiraation lähteitä vaikka olisi selannut lehdet satoja kertoja. Kaikki kirjat saivat hyvän paikan rappusten luota kun kasasin perunalaatikoista "kirjahyllyn". Seinätilat täytin valokuvilla. 

Olohuoneen kollaasi on vielä kesken mutta sekin hahmottuu aikanaan. Kuten huomaatte kaikki henkilökohtaiset esineet ovat löytäneet paikkansa, mutta katto on vielä maalaamatta ja lamppujakaan ei ole katossa. Itseasiassa koko lampussa ei ole vielä edes sähköjä, ja Anssi pääsee virittelemään heti vain kun ehtii :) Kuten sanoin, tärkeysjärjestys ;)

Olohuoneen verhot olen saanut paikoilleen ja vanhat sukset väkersin verhotangoksi. Nyt ne ovat hyvässä käytössä. 

Vanha vinolipasto(radio)toimii edelleen baarikaappina ja kalalaatikko toimii mainiosti hyllynä. 

Tätä ideoiden tulvaa on melkein mahdotonta pitää kurissa, mutta yritän hokea itselleni ettei tässä mitään hätää ole. Silti sormilla ja mielellä on pakottava tarve tehdä kokoajan jotakin. Heheh ihanaa.

Nyt toivottelen kaikille mukavaa tiistai-päivää. Taitaa tulla taas aurinkoinen päivä <3