Vapaapäivä!

Eilen töissä tunsin flunssan oireita ja olin aivan varma, että tänään vapaapäiväni menee flunssaillen. Aloitimme aamun taas kukonlaulun aikaan ja minulla olikin hyvin tukkoisa olo. Edvin sen sijaan oli täynnä energiaa ja aamupalan jälkeen ajattelin, että ehkä on parempi jos puemme lämpimästi päälle ja käymme vähän pihalla haukkaamassa raitista ilmaa.

Kiersimme pienen lenkin saaren ympäri ja olo oli ihan mahtava.

Minulla ei ollut aavistustakaan siitä paljon ulkona on pakkasta, sillä aurinko lämmitti lämpömittaria sen verran ja lähtiessämme ulos, mittari näytti +3 astetta! 

Terapeuttisen kauniit maisemat, aurinko ja raikas ilma! Ihan hyvää lääkettä tähän aamuun. 

Edvin rakastaa pulkan kyydissä istumista, mutta matkalla kierähti pois kyydistä ja siinä sitten hetken odotimme, että itkupotkuraivarit menivät ohi.

Ja taas matka jatkui, hymyillen pulkan kyydissä.

Edvinillä on selvästuikin herännyt omatahto ja maahan heittäytyminen on tapa osoittaa, että nyt ei oikein kohtaa nämä meidän ajatukset. Itkupotkuraivarit vedettiin myös ennen lenkkiä, sekä lenkin jälkeen. Haha voisikohan se olla jotenkin vapauttavaa jos itsekkin kokeilisi heittäytyä maahan kun kiukuttaa. 

Kiukuttelut loppuivat heti kun ilmoitin, että nyt vähän siivotaan.

Imuri on meillä ihan suosikki ja Edvin mielellään imuroisi kokoajan. Lenkin jälkeen tunsin oloni aika hyväksi ja ajattelin, että nyt on saatava tätä kaaosta vähän järjestykseen.

Kaikki tasot peittyvät kaiken maailman tilpehööriin(ja ei, en nyt puhu meidän sisustuksesta)vaan kaikkialla on kahvimukeja, sanomalehtiä, lapasia ja villasukkia siellä sun täällä.

Leluja meillä on AIVAN liikaa ja nekin valloittavat koko olohuoneen. Koko talon! Eihän noilla edes leikitä. Lapaset ja villasukat ovat paljon kivempiä. Varsinkin kun niitä kastaa koirien juomakuppiin ja niillä sitteen maalaillaan seiniä.

Hugo valvoo siivousta. Ja Bella juoksi makuuhuoneeseen piiloon :D

No mutta...Nyt kaaos näyttää jo hieman paremmalta. Sain juuri Edvinin päiväunille ja taidan keittää itselleni kahvit. 

Jos saankin tämän flunssan kuriin ihan pelkällä hyvällä mielellä...? Voiskohan se toimia. Kokemuksia? :D

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!!