Viikon kuulumisiaMoikka vaan. Aika on taas jäänyt vähiin täällä blogissa, sillä meidän pieni pallero vaatii niin paljon aikaa ja huomiota. Hugo on ihan mahdottoman energinen pieni pakkaus ja niin ihana. Olen viettänyt paljon aikaa kotona pienen kanssa. 

Hugolle maistuu ruoka, villit leikit ja unet. Minä tosin olen vielä vähäuninen. Tunne on sama kuin pienen ihmisvauvan kanssa. Öisin kuuntelen, että mitä se pieni oikein touhuaa ja jos en kuule mitään mietin, että miksi se on nyt hiljaa. Haha!!

Tänään harjoittelimme pihalla liikkumista. Pienenä pupuna se loikkii nurmikolla. Ensimmäiset pisut ja kakatkin on jo tehty pihalle. Ulkoilua kokeillaan vielä toistaiseksi vain pari kertaa viikossa ja vain meidän nurmella. Hugolla on kasvanut lisää hampaita ja uutuuksia on kiva testailla ja KAIKKI pitää laittaa suuhun! Kotona en ole ehtinyt tehdä muuta kuin imuroida päivittäin, kun pikku herra löytää kaikki pienet muruset ja syö ne. Hih

Tänään kävimme myös kahvilla. Hugo tepasteli Kahvila Kalamajan terassilla ja nautti meren tuoksuista. 

Paikka on viihtyisä, merenrannalla ja sieltä saa huippu ihania lohileipiä! Ja on kiva kun karvakamutkin ovat tervetulleita ;)

Nyt lähden kahvin keittoon sillä pari ystävää tulee katsomaan Hugoa. Heh meillä on käynyt paljon ystäviä kahvilla tässä viikon aikana...miksiköhän.... :)

Mukavaa viikkoa!!