Viikonloppu Espoossa

SUURI lämmin kiitos teille ihanista kommenteista ja tsemppauksista edellisessä päivityksessä. Tipsu lepää nyt rauhassa ja vaikka ikävä onkin suuri, on se kauhea huoli poissa 


Kuten huomaatte, olin viikonloppuna espoossa POP-UP myyjäisissä. Oli todella hyvä, että sain muuta ajateltavaa ja mikä sen parempaa kuin asunto täynnä iloisia naisia. Myyjäiset olivat oikein onnistuneet ja tapasimme taas niin paljon mukavia ihmisiä. Terkut tampereen aurinkoiselle ryhmällä 

Uutta keraamiikka on vihdoin saapunut ja minä, kuten moni muukin, ihastuin totaalisesti! Myös uudet värit pellavissa ovat ihastuttavia!! Oatmeal, mud(dirty beige), ja steel Ah! Ihania!

Myös isoveikka kävi ostoksilla lauantaina ja kävimme yhdessä syömässä.

Nämä olivatkin(luultavasti)viimeiset POP-UP myyjäiset, sillä syksyllä olisi sitten tarkoitus laittaa pieni liike vanhempieni omakotitalon yhteyteen. Sitä odotankin jo innolla! Ja täytyy nyt hieman perusteellisemmin suunnitella asiaa äitini kanssa.

Viikonloppu oli minulle juuri se tarvittu piristys. Nukkumisesta ei meinannut tulla mitään kun ulvoimme naurusta yömyöhään. 

Kiitos vielä kaikille ja oli erittäin mukava nähdä!