Pikkusiskon ylioppilasjuhlissa

Viikonloppu oli täynnä juhlan huumaa. Lauantaina ajelimme Epooseen vanhempieni luo viettämään pikkusiskoni valmistujaisia. Matilda täytti juuri 18-vuotta ja keväällä hänestä tuli ylioppilas. Matilda kirjoitti ylioppilaaksi puolassa, vietti kesän suomessa ja nyt hän on muuttanut Amsterdamiin opiskelemaan. Viimeinen lintunen on siis lentänyt pesästä. 

Mufa ja Edvin.

Matilda on Edvinin täti, mutta myös kummitäti. Ja tämä täti jaksaa kyllä aina ihastella pientä kun tavataan. 

Juhlat olivat erittäin rennolla meiningillä suunniteltu. Ehdimme koko aamupäivän hengailla kaikki yhdessä, samalla kun viimeistelimme juhlapöytää. Thaimaalainen perheystävämme teki meille ihan mielettömät tarjoilut. Saimme ihanat thaikku ruuat; paistettua riisiä, kevätrullia ja tietysti meidän kaikkien lempparia, tom yum keittoa. Puk yllätti minut vielä henkilökohtaisella herkulla, som tam-salaatilla. Ai että! Kaikki oli kyllä niin herkkua!!

Päivällä, ennen vieraiden saapumista kuvasin Matildaa. Miten tuosta tytöstä onkaan kasvanut noin kaunis, jo aikuinen nainen. Muistan kun Matilda tuotiin kotiin, tuo pieni tumma pörröpää. Minä teinityttönä olin odottanut häntä jo pitkään, sillä minulla oli ennestään kaksi pikkuveljeä ja isoveli, mutta siskoa olinkin jo kovasti odotellut. Ison ikäeron vuoksi, sain seurata Matildan kasvua tiiviisti ja muistan hänen lapsuutensa hyvin. Koen, että minulla on jotenkin niin omanlainen side Matildaan, veljiin verrattuna. Se varmasti johtuu siitä, että hän on meidän perheen pienin ja onhan pikkusisko aivan erilainen kolmen veljen rinnalla.

Meidän pienet. Ellalla ja Edvinilläkin on erityinen suhde ikäeron vuoksi. Sisko on tärkeässä roolissa Edvinin elämässä, joka päivä.

Kuten mainitsinkin jo, Matilda muutti kesällä Amsterdaamiin opiskelemaan. Niin kansainvälisellä taustalla, muutto sinne oli erittäin luontevaa. Mietin kuitenkin, miten hän siellä pärjää, vaikka alku onkin lähtenyt käyntiin hyvin. Kaikki yhteiset kohtaamiset ovat tärkeitä meille, kun koko perhe asuu pitkin poikin. Pikkuveljeni, Aleksi, ei päässyt juhliin, sillä hän työskentelee saksassa. 

Jouluna olemme taas kaikki yhdessä. ❤

Kyllähän näitä kaunokkeja kuvaa oikein mielellään. ❤
Tässä toinen pieni kaunotar ❤
Sisko ja veli. Pikkuveljeni Axel on myös tänä vuonna muuttanut pois kotoonta, mutta vain Helsinkiin asti.

Kiitos ihanista juhlista. Upeat tarjottavat, kauniit nuoret naiset, tulevaisuuden haaveita ja juhlan huumaa. Illaksi ajelimme kotiin ja siitä minä huristelinkin ystäväni syntymäpäiville kaupunkiin. Perhe ja ystävät ovat vaan niin ❤

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja palataan taas pian!