10 faktaa

Laitetaas näin perjantain kunniaks jakoon kymmenen sekalaista juttua musta! Edellinen faktapostaus löytyy täältä.


1. Teen nykyään tosi usein kauppalistoja vanhojen kuittien taakse, koska mulla ei oo mitään semmosta varsinaista kauppalappujuttua (you know...?) ja mun mielestä kännykästä on niiin vaikee kattoo sitä listaa. Koko ajan pitää varoo että puhelin ei tipu kädestä (esimerkiks hedelmiä on aika törkeen hankala saada pussiin ja punnittua) ja sit se näyttö menee a i n a joka välissä pimeeks.

2. Mä oon luonteeltani tosi ailahtelevainen. Saatan startata päivän ihan superkivoissa fiiliksissä ja parin tunnin päästä olla jo ihan möksmöks, se ei meinaan vaadi paljookaan. En mä yleensä kauaa mökötä, ja mut saa tosi helposti paremmalle tuulelle, mut mulle on niiin tavallista se että oon yhden päivän aikana ihan tosi surkeena ja sit vastapainoks myös ihan tositosi ilosena. 

3. Oon just niitä tyyppejä, jotka käy löhövaatteissa kaupassa ja pyörii tuolla ihmisten ilmoilla muutenki vähän homssusen näkösenä siitä sen kummemmin välittämättä. Oon nauranu monta kertaa itteni ihan kipeeks, ku oon lähteny käymään kaupassa ja näyttäny ihan jättimäiseltä vaahtokarkilta vaaleenpunasine löllöhousuineni ja valkosine toppatakkeineni. Ihan perus.

4. Rakastan silittämistä! Kaikki kattoo mua aina vähän vinoon, ku mainitsen tästä, mut mä siis silitän vähintäänkin kaikki lakanat, vaatteitakin joskus, jos siltä tuntuu. Se on jotenki niiin terapeuttista hommaa!

5. Oon ihan surkee alottamaan asioita. En sanois olevani laiska, koska sit jos mä jotain teen niin teen sen kyllä kunnolla ja niin päin pois, mut välillä semmosten ihan tavallistenkin asioiden alottaminen tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikeelta että lykkään niitä viimeseen asti. Ja joskus sen ylikin. Tässä asiassa mun pitäis petrata aika hitosti, tiedän sen.

6. Mulle tulee aina kaupassa siinä ostoksia pakatessa semmonen pakokauhu (vai mikskä sitä nyt vois sanoo...), koska musta tuntuu että oon ihan superhidas pakkaamaan ja sit seuraavan asiakkaan ostokset ei mahdu siihen ja sit sitä kassatyyppiä ärsyttää ja sitä seuraavaa asiakasta ärsyttää ja sit mä yritän siinä hiki päässä ja naama punasena pakata nopeesti ja ääkapuaiik. Etenki ruuhkasella hetkellä toi on ihan kauheeta!

7. Oon, tohon edelliseen kohtaan vielä viitaten, muutenki semmonen joitain tietynlaisia tilanteita jännittävä - esimerkiks stop -napin painaminen bussissa, nimenhuutoon vastaaminen koulussa sekä listasta jollain tapaa poikkeavan ruoan tilaaminen missä vaan, on semmosia tilanteita, joita oikeesti jännitän, vaikka en mitenkään ujo tai muutenkaan jännittävää sorttia koe olevani. Sama pätee sillonkin, jos oon menossa johonki mulle entuudestaan tuntemattomaan paikkaan enkä tiedä ihan tasan tarkalleen miten siellä kuuluu toimia ja mihin mennä.

8. Jos oon kotona sillon ku posti kolahtaa luukusta, huikkaan aina automaattisesti kiitos.

9. Oon ihan törkeen malttamaton. En koskaan jaksais odottaa mitään kivoja asioita, vaan haluisin että ne tapahtuu just heti nyt. 

10. Mulla on tapana aina hampaita pestessä vaeltaa ympäri kämppää, usein mä sammuttelen jo valot valmiiks ja nappaan päiväpeiton pois sängyltä just se hammasharja suussa, sit on kiva hipsii suoraan nukkumaan. En vaan osaa tönöttää siellä kylppärissä ja keskittyy pelkästään siihen hampuleiden pesuun!

Nyt mä lähden nauttimaan vapaapäivästä aka silittämään lakanoita, ihanaa viikonloppua, senkin höpsykät. ♥