14:43


Ohhh yes, täällä ollaan kans kipeenä, niin ärsyttäväääääää. Mulla olis just nyt vaikka minkälaisia suunnitelmia ja ideoita pääkoppa täynnä, mut pahahan niitä on puolkuntosena alkaa toteuttelemaan. Finrexinit sun muut on tullu aiiika tutuiks tässä parin päivän sisällä ja vaikka oonkin yleensä ihan superhuono lepäämään niin oon tällä kertaa oikeesti yrittäny ottaa tosi rennosti että parantuisin mahdollisimman nopeesti. Tai no öö joo, rennosti ja rennosti... Kävin tossa just vähän aikaa sit särkylääkkeen voimin pyörähtämässä sekä koulussa että keskustassa, mut lupaan kyllä ihan aikuisten oikeesti lepäillä koko loppupäivän. 

Pakko sanoo tähän väliin vielä että mulle tuli nyt jotenki tyhmä olo ku aloin tässä samalla miettimään sitä eilistä Elämä lapselle -konserttia ja niitä kaikkia pieniä, ihania lapsia, jotka joutuu käymään läpi niiin isoja ja vaikeita ja rankkoja hoitoja ja ties mitä. Oikeestaan aika törkeen kivaa että mulla on ihan vaan flunssa ja vähän kuumetta. 

Mut joo, ehkä mä nyt jätän nää kuumehouruhöpinät tähän ja raahaudun tonne keittiöön lämmittämään vähän lisää teetä itelleni. Koittakaa te pysyä terveinä!