asua ja kuulumisia ja muuta höpinää

Huhhuh, mitä meininkiä ollu tässä nyt muutamana päivänä. Sunnuntaina juhlittiin mun synttäreitä vielä kertaalleen ja eilinen meniki sit ihan kokonaan työharjottelun sekä tanssireenien parissa ja voin muuten kertoo että siinä vaiheessa ku pääsin iltakasin maissa kotiin ei ollu helpotuksen kyyneleet kaukana. Lösähdin vaan eteisen lattialle ja fiilis oli sekä kropassa että mielessä aika hemmetin väsyny. Mut joo, ainaki tuli kaikkensa annettua, ja vielä hei maanantaina. Aika hyvin siis.

Oon muuten miettiny tota maanantaijuttua tai siis sitä että minkä ihmeen takia maanantai on muka päivänä niiin kamala ja hirvee ja hyi. Okei, arkeen palaaminen on aina vähän kökköä, mut siis ainaki mun kohdalla se menee kutakuinkin niin että ne pari ekaa hereilläolotuntia on blääh ja blööh ja ääh eikä mikään huvita, mut sit ku siihen arkeen pääsee takasin kiinni niin ei mulle ainakaan oo mitään väliä onko maanantai vai torstai. Maanantaista on vaan jostain syystä tullu semmonen päivä että sillon jos joku menee pieleen niin se on just sen nimenomaisen päivän vika eikä minkään muun. Jännä juttu. 


takki H&M Kids / laukku H&M / mekko Gina Tricot / kengät Vans


Öö totaaa, mitähän mun alunperin oli tarkotus tulla höpisemään? No tosta asusta nyt ainaki sen verran että vähänkö mä rakastan tota mekkoa. Siis ihan älyttömästiii. Ostin ton viime viikolla ja oon tainnu siitä lähtien pitää tota joka päivä ainaki hetken aikaa päällä, välillä paitana ja välillä mekkona. Eikä muuten ollu hinnallakaan pilattu, maksoin tosta nimittäin sen parikymppiä.

Ainii! Vielä yks asia mulla oli, nimittäin toi mun tukka. Kattokaa sitä. En ehkä kestä....... Tyvikasvu on joku ihmeen punertava, pari senttiä siitä on ihan ookoon näköstä tummaa ja sit latvassa on sekasin vaaleeta punertavaa, tummempaa punertavaa ja sitä ihan tummaa. Eiii hyvää päivää. Jotain olis vissii tehtävä, mut en oikein tiedä mitä. Hmmm... Onks kellään mitään villejä ideoita?