auringossa

Miten hullua että kohta eletään jo vuotta 2016? Siis ihan oikeesti, mihin hemmettiin nää viimeset 21 vuotta on hävinny?!? Tuntuu että tää meno vaan kiihtyy kiihtymistään mitä vanhemmaks tulee, aaapuuua. Vastahan oli tyyliin joku 2007... Ootan kyllä ihan innolla mitä ens vuosi tuo tullessaan, tääkin kun on ollu aikamoisen tapahtumarikas ja sillä lailla iso vuosi, paljosta on selvitty ja paljon on tullu kasvettua sekä muututtua tässä viimesen kahdentoista kuukauden aikana. 


pipo Pieces / aurinkolasit Gina Tricot / takki Junkyard / paita H&M / farkut Gina Tricot / kengät nelly.com
Mä oon muuten jo aikoja sit päättäny että en todellakaan tee minkäänlaisia uuden vuoden lupauksia, koska koen ne jotenki omalla kohdallani niiin turhiks. Jos mä haluun tehdä jotain muutoksia tai lupauksia, mä voin tehdä ne ihan millon vaan, toi vuoden vaihtuminen ei motivoi mua yhtään sen enempää ku kuukauden tai päivänkään vaihtuminen. Toki se uus vuosi on jollain tapaa myös uus alku, kyllä mä sen käsitän, mut jos on semmonen tunne että siinä omassa elämässä mättää joku, niin minkä takia sitä muutosta ei vois sit alkaa edes jollain tasolla työstämään just tasan sillä hetkellä? Ei siihen mun mielestä kaivata mitään vuoden vaihtumista. 

Ehkä toisten kohdalla se uus vuosi tosiaan motivoi uuteen elämään tai johonki, mut meikäläisen kohdalla vaan ei. Meinaatteko te tehdä jotain uuden vuoden lupauksia?