blogiystäväkirja

Huuuomenta! Se on kuulkaa keskiviikko jo (ja viimenen päivä syyskuuta!!!), miten nää päivät (ja viikot...) hujahtaa näin kauheeta vauhtia ohi? Ihan älytöntä. Potkastaan nyt sit tää syyskuun viimenen käyntiin tämmösellä ystäväkirjajutulla, johon oon törmänny useemmassakin blogissa ja joka vaikuttaa ihan hauskalta. Kopsailkaa ihmeessä itellennekin tää, jos yhtään nappaa!Suosikki...

Kaupunki? Lontoo, ja tykkään kyllä myös Tukholmasta. Suomessa sit Tampere, ihan ehdottomasti.

Lomakohde? Hmm, Rodos oli aika jees. Barcelonassa en oo koskaan käyny, mut se vaikuttaa huippumestalta.

Biisi? Never forget you, On my mind, I'll fight, Hetkeksi, Locked away, That's how you know, Night changes, November, Let's get lost, Pure grinding, Downtown, Stay, Little do you know, I'm a mess, Vuoristorataa... Jatkanko vielä? Näitä nimittäin riittää, haha.

Ravintola ja annos? Ensimmäisenä tulee mieleen Pancho Villan kasvisruisburger, koska söin semmosen tossa viikonloppuna ja se oli nammm. Suosikkiravintolaa mulla ei varmaan edes oo.

Juoma? Haha, oonko ihan weirdo jos sanon jääkylmä vesi? Tai no joo, kahvi ja tee ja jotkut kivennäisvedet ja valkoviini kai sit kans, mut oikeesti, vesi. Ah.

Leffa? Mun on tosi vaikee sanoo leffoista mitään lemppareita, koska en jotenki osaa vertailla niitä keskenään, mut yleisesti ottaen semmoset toimintakomediasekamelskajutut on aika jees. Ainii, Fast&Furiousit katottiin tossa vähän aikaa sit, ne oli yllättävän hyviä! Ja hömppäleffat on tottakai aina ihan okei.

Sarja? Gossip Girl ja Pako, ainaki tällä hetkellä. Ja O.C. on kyllä semmonen ikuisuuslemppari, vaikka en oo sitä kattonu varmaan sataan vuoteen.

Kirja? Ööö. Kaikki Harry Potterit, Nälkäpeli ja sen jatko-osat, Outolintu, Huone, Nukkelapsi, Poika raidallisessa pyjamassa, Ennen kuin kuolen, lähestulkoon kaikki Jacqueline Wilsonin kirjottamat... Näitä on siis about miljoona, mut muistan vaan niin hävettävän vähän nimiä nyt just tähän hätään.

Asu? Tällä hetkellä varmaan mikä tahansa asu karvaliivi+nahkatakki -yhdistelmällä.

Meikkituote? Lumenen Wild Curl -ripsari ♥___♥

Hiustuote? Öh, parturi-kampaaja täällä hei... Omistan tällä hetkellä ehkä kolme käytössä olevaa hiustuotetta että totaaa. Sanotaan nyt sit vaikka Klippoteketin kuivashampoo.

Sovellus? WhatsApp ja Instagram, Snapchat on kans nykyään ihan jeespoks.

Instagrammaaja? @naturallyhanne, @hemmothefrenchie, @earthlingmaxi, @novalanalove... Näitä on tooosi monia, mut noi nyt ainaki.

Aamurutiinisi? Kyllä se on se aamupalan tekeminen ja syöminen. Jonain aamuina myös ehkä meikkaaminen, jos se sujuu ongelmitta.

Muuta:

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Kaikkea sekalaista. Siis oikeesti. On kuulkaa ruutupaitaa, pitsihametta, tummia värejä, kirkkaita värejä, kukka- sekä leopardikuosia, rentoja vaatteita, mekkoja, revittyjä farkkuja, hempeita sävyjä... Phuuh. 

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Yleensä semmosia perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään. Usein mulle käy myös niin että nappaan innostuksissani jotain ihan ihmeellisiä vaatteita mukaan, siis semmosia joita en tavallisestikaan käytä ikinä, ja sit kriiseilen siellä määränpäässä ku mukana onki vaan eiyhtäänkivoja vaatteita.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Tanssin, laulan h e m m e t i n kovaa, puhun yksikseni, sähellän... Ihan perus.

Viimeinen sisustusostoksesi? Öhöö. Ikeasta taisin ostaa jotain. Tuoli?

Viimeisin lähettämäsi wa-viesti? "Tuotko sit sen takin ku tuut ni voidaa vaihtaa?" laitoin Pinjalle. Mielenkiintosta.

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Nototanoinaannii. Lähdetääs nyt sit vaikka liikkeelle siitä että täällä Kouvolassa on aiiika niukasti noita vaihtoehtoja... Voi luoja. No joo, Veturiin mä menisin shoppailemaan, syömään ehkä tuttuun ja turvalliseen Amarilloon ja drinkit sit vaikka siellä kans. En mä tiedä, täällä ei tosiaan oo mitään sen ihmeellisempiä paikkoja. Vai oonks mä vaan jotenki kaavoihin kangistunu?

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Ei periaatteessa enää mitään, mut kaikki murretut sävyt (ja musta) kiinnostaa, niin ku joka syksy. Tai no joo, haluisin ehkä semmoset ihan perus mustat nilkkurit, mut ei ne varsinaisesti millään ostoslistalla oo.

Että semmonen. Kivaa keskiviikkoa höpsöt, mä hyökkään nyt sairaaan nopeesti ton tiskivuoren kimppuun!