daily cosmetics

Huhhoh. Mulla on ollu jo hetken aikaa bloggailuinspis vähän kadoksissa, ja päädyin jo epätoivoissani selailemaan yhtä mun vanhaa blogiakin että josko sieltä löytyis edes jotain ideoita, mut sit mulle putkahtikin mieleen yks ihan kiva postausidis, jonka päätin laittaa toteutukseen heti paikalla. 


Kasasin siis yhteen kaaaikki kosmetiikkatuotteet, joita tänään oon käyttäny ja joita ihan yleensäkin arkipäivisin käytän, ja räpsin niistä kuvat. Here we go!

 


Aamun ensimmäinen tuote on tottakai hammastahna, koska aamupalan jälkeinen hamppipesu on ihan must. Sen jälkeen vuorossa on kasvojen huuhtelu (ihan vaan vedellä), ja taustalla hiukan heikohkosti näkyvä Garnierin Nordic Essentials -kosteusvoide. Sit vielä Bepanthenia huulille, suihkaus hajuvettä iholle ja käsirasvaa käsiin.Seuraavana onkin sit meikki. Näitä tuotteita mä en tässä viiti alkaa sen kummemmin erittelemään, ihan jo siitäkin syystä että näitä on aika paljon, mut myös sen takia että listailin just vähän aikaa sit tänne suurimman osan näistä. Käykää siis sieltä kurkkimassa, jos kiinnosteleepi!

Päivän aikana nyt ei luonnollisesti sen kummemmin mitään kosmetiikkaa tuu käytettyä, kyllä mä huuli- ja käsirasvaa lisäilen ja joskus ehkä puuteria tai hajuvettä, mut enpä juurikaan muuta.
    


Illalla on sit edessä tottakai meikkien pesu, ja siihen mä käytän noita yläpuolella näkyviä tuotteita. Pakko myöntää että en edes muista millon viimeks olisin ostanu jotain muita ihonhoitojuttuja, noi toimii mun suht vaikeen ihon kanssa sen verran hyvin että en uskalla ottaa riskiä ja alkaa ostelemaan jotain semmosia oliskohantäänytehkähyvä -tuotteita.
 


Viimesenä on vielä vuorossa suihku, yleensä mä käyn jo heti aamusta pesulla, mut näin maanantaisin mulla on illalla harkat ja haluun käydä sit vasta niiden jälkeen. Shampoo ja hoitoaine on tällä hetkellä noita Wellan SP -sarjan silottavia (kiitos Karkin ♥), saippuana sen sijaan toimii The Body Shopin vadelman tuoksunen ihanuus. Suihkun jälkeen vielä dödö sekä kropan ja kasvojen rasvaus. 

Että semmosia! Aika hurja lista tuotteita, ei tuu kyllä edes normaalisti ajateltua että kuinka paljon kaikkia erilaisia kosmetiikkajuttuja sitä käyttääkään.