helppo ja nopee lounas

Mä oon aika laiska ja kädetön ruoanlaittaja - leipominen ja sen semmonen kyllä onnistuu ja on ihan oikeesti kivaakin, mut kunnon ruoan tekeminen ei vaan oo mun juttu. Sen takia skippaan aika usein semmoset perusruoat (esimerkiks kaikki kastike+peruna/makaroni/riisi -systeemit, makaronilaatikko...) ja sovellan kaapeista löytyvistä aineksista fiiliksen mukaan jotain. 

Tänään se jotain sattu olemaan spelttinäkkäriä avokadomössöllä, herkkusienillä ja hampunsiemenillä, ja koska toi oli superhyvää ja superhelppoa, niin jaan tän ohjeen teidänkin kanssa! Jos sieltä vaikka sattuu löytymään tämmösiä samanlaisia, ei-niin-ahkeria ruoanlaittajia...

 


Kaks spelttinäkkäriä (riisikakut on myös jees!), avokado, vähän punasipulia, ripaus suolaa, muutama tuore herkkusieni ja hippunen niitä hampunsiemeniä.

Sit vaan pestyt herkkusienet viipaleiks ja pannulle hetkeks, sillä aikaa avokado muussiks, punasipulikuutiot sekä suola sinne sekaan ja koko mössö näkkärin päälle. Sienet pannulta niin ikään siihen näkkärin päälle ja koko komeuden kruunaa hampunsiemenet. Voilà.