(ihan tavallinen) tiistai mun kanssa

05:27 Kurkin kelloa, mut en jaksa vielä nousta.

06:00 Herätyskello rimputtaa ja havahdun takasin tähän maailmaan. En tainnukaan olla ihan hereillä vielä, vaikka luulin niin...

06:03 Kampeen itteni ylös sängystä ja tassuttelen suoraa päätä suihkuun heräilemään.

06:14 En millään haluis tulla iiihanan lämpösestä suihkusta pois, mut pakkohan se on. Kietoudun tiukasti pyyhkeeseen ja hytisen siinä pienen ikuisuuden, ennen ku etin löhövaatteet vaatehuoneesta ja puen ne päälleni.

06:32 Aamupalaa, omnommm.06:49 Hampaiden pesu ja ihmistäytyminen!07:58 Vaatekriisi meinas iskee, mut tässä sitä nyt ollaan. Jännäilen hetken aikaa että tuleekohan mulle shortseissa vilu, mut tuun sit siihen tulokseen että kyllä mä pärjään. Suukotan unista Roosaa ja painun ovesta pihalle.

08:09 Hyi, pyöräillessä tuli k y l m ä. Huomenna laitan kyllä pitkät vaatteet... Nyt kuitenki innokkaana tunnille!

11:41 Söin niin nopeesti, että ruokista on vielä yli puol tuntii jäljellä... Päätän käyttää ajan hyödykseni ja lähtee ostamaan uutta ripsaria, koska aamulla meinas tulla vanhan kanssa loppumispaniikki.

13:42 Lähen pyöräilemään koulusta kotiin. Onneks ei oo niin kylmä ku aamulla! Aurinko jopa lämmittää ihan kivasti.14:23 Huhhuh. Saan tiskit tiskattuu ja puhtaat pyykit viikattuu paikoilleen. Hurautan itelleni herkkusmoothien ja suuntaan se ja kirja mukanani parvekkeelle istuskelemaan.

14:56 Suunnitellaan tän viikon ruokia ja teen kauppalapun valmiiks.18:31 Lenkistä ja kauppareissusta selvitty - ja vielä samalla! Tuli taas ostettuu vähän kaikenmoista ja meinas tulla pieni väsymys jo siinä loppumatkasta ku oli vähän liikaa kannettavaa, mut selvisin kuitenki kotiin asti ehjänä.

18:57 Alan pesemään olkkarin toista ikkunaa, joka on jääny pesemättä syystä x. Toisen pesin jo monta päivää sit...

19:35 Roosa tulee salilta ja syödään iltapalaa. Ikkunan pesu jää vähän kesken, hups.

20:11 Saan vihdoin pestyy loppuun sen hiton ikkunan ja alan tottakai hätähousuna silittämään siihen tulevia verhoja. 

20:52 Jaksan lopulta silittää vaan yhden verhon (koska puuvillaverhot, a r g h)... Pomppaan Roosan viekkuun sohvalle ja katotaan yks jakso Pakoa. Katoin sitä sillon ku se tuli telkkarista about sata vuotta sit ja se oli jo sillon ihan mun lemppari, mut alettiin vähän aikaa sit kattomaan sitä uudelleen, koska Roosalla on sen suhteen iso aukko sivistyksessä ja koska se on edelleen mun mielestä sairaaan hyvä.

21:38 Ryömitään väsyneinä hamppipesulle ja petiin.

22:08 Katon kelloa viimesen kerran ja vaivun uneen. ZzZZzzzZZzzZzZzzz...