IT'S ONLY EASY IF YOU LET IT

lippis ja reppu H&M / takki Adidas / huppari Topshop / farkut Gina Tricot / kengät Vans

Huomenta! Tässä olis asua alkuviikolta, en nyt kuollaksenikaan muista että onks nää kuvat maanantailta vai tiistailta, mut eipä sen niin väliä! Mä oon tässä just parhaillaan valmistautumassa töihin lähtöön, mut halusin kuitenkin tulla nopsasti julkasemaan nää kuvat, koska toi asu on jostain syystä ihan tosi paljon mun mieleen. Sopivan rento ja helppo olematta kuitenkaan tylsä, ja tietysti above all niiin mun näkönen. Musta ja punanen vaan yksinkertasesti toimii aina.

Ja hei, punasesta puheenollen! Mun on ihan pakko vähän hehkuttaa noita kenkiä, on meinaan ehkä mukavimmat kengät, mitä oon koskaanikinämillonkaan omistanu. Niin kevyet ja hyvät jalassa että ei mitään rajaa! Tykkään kyllä Vansin kengistä muutenkin, ne tuntuu istuvan parhaiten mun jalkaan, oli malli mikä tahansa, ja kootkin on niissä aina just eikä melkein. Jos jollain sattuu siis olemaan hyvät kenkulit hakusessa, niin suosittelen lämpimästi harkitsemaan noita! Värivaihtoehtojakin tosta mallista löytyy ihan kivasti.

Juukelispuukelis. Nyt mun täytyy kyllä jatkaa meikkailuja että oon valmis vielä tän vuosisadan puolella, mut palaillaan taas pian! Muksaa viikonloppua!