JÄNSKIÄ UUTISIA

Voi aaapuuuaaa! Mä en oikeesti tiedä mitä ihmettä mä tähän pohjustukseks kirjottelisin, tuntuu että näitä jeejeeuskomatontaparastaihanaa -ajatuksia on aika törkeen vaikee saada kasaan mitenkään järkevästi, joten mennään nyt sit ihan vaan suoraan asiaan. 

IMG_7839-horz

Kaunis kaaos muuttaa uuteen osotteeseen!!!

Tossa maaliskuun loppupuolella tosiaan avautu uus Starbox -blogiportaali, joka kerää yhteen erilaisia blogeja ympäri Kaakkois-Suomea, ja mulla on nyt suurensuuri kunnia saada liittyy mukaan tähän ihan huippuun jengiin! IIK, mä oon tiedättekö niiin innoissani!!! Kohta on siis aika pakata vanhat postaukset messiin, sanoo Bloggerille heipat, ja lähtee kohti uusia, superjännittäviä seikkailuja. Blogin sisältöön tää muutto ei tietenkään vaikuta yhtikäs mitenkään, samalla meiningillä jatketaan vastedeskin, ulkoasu ja osote vaan vaihtuu. 

Mä luonnollisesti toivon ihan sydämeni pohjasta että te ihanat jatkatte mun matkassa vielä tästä eteenpäinkin, mut haluun nyt kuitenkin tässä kohtaa sanoo että KIITOS. Kiitoskiitoskiitos, kaikesta. Te ootte kaikki aivan mahtavia, siis iiihan pelkkää rakkautta. ♥

Mut joo, mä lupaan piakkoin tulla kertomaan vielä tarkemmin että mitä tapahtuu ja millon tapahtuu, nyt oli pakko vaan päästä purkamaan vähän päällimmäisiä fiiliksiä ja ennen kaikkee tietysti jakamaan tää juttu teidän kanssa. Sanoinko jo että oon aika käsittämättömän innoissani???!