JUST NYT

... mulla on ihan hurja draivi päällä kaikkien tanssijuttujen suhteen - esityksiä pukkaa ja luonnollisesti mä haluun hioo kaikki sarjat ihan viimestä liikettä myöten kuntoon.

... kuuntelen Kasmirin Amen -biisiä ja yritän muodostaa siitä jonkinmoista mielipidettä. Ihan hyvä, mut... Joku siinä ehkä kuitenki mättää?

... haaveilen keväästä. Muunmuassa näitä tän postauksen kuvia räpsiessä oli jo niiin kevät, ja mähän siis tietysti (hölmönä) oletin että se vaan jatkuu jatkumistaan eikä tämmöstä talvisäätä enää tuu. No, eihän se ihan niin menny.

IMG_6286

... mietin että pitäiskö syödä vähän jäätelöä aamupalaks. Hahhahhaa, aikuinen ja niin päin pois.

... oon ehkä vähän ärsyyntyny sen takia että en oo saanu aikaseks räpsii mitään ajankohtasia kuvia, nääkin ku siis tosiaan on viime viikolta. Toisaalta mulla oli kyllä niin kiva ja tekemisen täyteinen viikonloppu että ehkä se on ihan okei.

... tajusin että en oo vieläkään käyny hakemassa meidän lippuja sinne JBn keikalle. Hups. Toivottavasti saan ne vielä...

IMG_6288

... selailen tässä samalla kaikkia ihania aurinkolaseja ja muitakin kevätjuttuja, ja mun tekis kyllä melkosen kovasti mieli tilata muutama jutska ihan kotiin asti. Hmm...

... en malttais odottaa keskiviikkoa, sillon tapahtuu nimittäin jotain aaaika tosi kivaa! Hihi, kuulette lisää sit parin päivän päästä.

... mun on noustava tästä koneelta tai tää päivä ei käynnisty koskaan. 

Kivaa viikonalkua! ♥