keksiviikko

Hehheh, oon niin hauska. Nooot.

Mut joo, huomenta muruset! Mä tosiaan kyhäsin eilen kasaan pienen päivä mun kanssa -postauksen eeeli sen pitemmittä puheitta, tältä näytti mun aiiika tavallinen keskiviikkopäivä:

06:00 Herätyskello soi. Mikä maa, mikä planeetta...?

06:09 Saan itteni keräiltyä ja kömmin sängystä ylös. Viikkaan kylppäristä puhtaat pyykit paikoilleen ja hipsin sen jälkeen suihkun alle heräilemään.

06:40 Ah, aamupalaa. Alkaa pikkuhiljaa tuntuu siltä että oon ehkä jopa ihan oikeesti hereillä, kiitos muutaman kahvikupillisen.

07:14 Oon kerranki fiksu ja tsekkaan päivän sääennusteen jo etukäteen. Mulla on yleensä tapana pukeutuu ihan vaan fiiliksen mukaan säästä sen kummemmin välittämättä ja yleensä sit just kylminä sadepäivinä vedän päälleni nahkatakin sekä valkoset (tai kangas-) kengät ja jätän tottakai hanskat kotiin. Mahtavaa toimintaa Ella, ihan tosi mahtavaa.

08:35 Meikit naamassa, tukka harjattu, (säähän sopivat!!!) vaatteet päällä ja kamat repussa. Koululle päin siiis!

08:59 V ä s y t t ä ä.

09:27 Jaaa taas kerran huomaan raahautuneeni muutamaks tunniks koululle ihan vaan sen takia että pääsen pelaamaan pasianssia. Kauppis, mmmitä tää on?

10:46 Kerranki hyvää kouluruokaa, ihan kiva ylläri.

11:59 Kotia kohti! Tosi hurjan mittasia nää mun koulupäivät...

12:40 Pienen välikuoleman (note to self: neljän tunnin yöunet on pyllystä) jälkeen alan kutistamaan jättimäiseks muodostunutta tiskivuorta.Pliis kertokaa mulle että en oo ainoo kenen vaatteet näyttää tolta tiskaamisen jälkeen?!?


13:48 Teen itelleni välipalaa ja nappaan siitä muutaman kuvan. Päädyn lopulta laittamaan yhden ihan Instagramiin asti, whhhoooa.

14:57 Hupsiiis, blogijutuissa vierähti jälleen kerran hetki. Pakko alkaa tekemään pizzataikinaa valmiiks iltaa varten!

15:34 Taikina tuli tehtyä ja ehdin laittaa pesukoneenkin pyörimään. Nyt kipinkapin asemalle ja bussiin!

16:31 Käyn meidän tän syksyn sarjaa läpi *keeeiiinuuutaaaaan* ja päätän siinä samalla että tänään me tehdään koko homma loppuun, no matter what.

17:00 Kaikki tytöt paikalla eli tunti voipi alkaa!

17:59 Eiii hyvää päivää että voi ihmiselle tulla hiki. Saatiin tosiaan koko sarja käytyä läpi ja mun on ihan pakko kehuu noita mun tanssityttöjä vähän, ne on oikeesti vaan niin törkeeen hyviä ja oon ihan superylpee joka ikisestä.

18:16 Ihanaa istahtaa hetkeks taas lämpöseen bussiin, ulkona on kylllmä.

18:55 Vihdoiin kotona. Ihan läpimärkänä tosin, siitä mun ihanasta vaaleenpunasesta sateenvarjosta ku ei hirveesti oo hyötyä tossa eteisessä... Nooo, eipä siinä, vaihdan kuivat vaatteet päälle, pesen jo meikit pois ja muistan ripustaa pyykitkin kuivamaan.

19:31 Salkkareita, ite tehtyä pizzaa ja viiniä. Aika jees.

Salkkareiden jälkeen tuijottelen vielä telkkaria hetken aikaa ja könyän lopulta hammaspesulle ja nukkumaan.