KOLME RAITAA

Heiii! Se olis sit taas uus viikko polkastu käyntiin - sssuperihanaa. Viime viikko oli jotenkin tosi stressaava ja tapahtumien täyteinen, ja vaikka kyseessä olikin pelkästään kivoja juttuja, niin musta tuntuu että niitä vaan oli yksinkertasesti liikaa yhdelle seitsemänpäiväselle. Mä oon semmonen tyyppi että kaipaan tosi paljon sitä kuhanvaanhengailenjaoonolemassa -aikaa, ja sit ku kohdalle sattuu tommonen tapahtumarikas ja paljon sosiaalista kanssakäymistä vaativa rutistus, niin ei hyvää päivää että mä oon tööt sen jälkeen. Tää alkanu viikko onkin nyt siis pyhitetty rauhottumiselle ja semmoselle mulle sopivaan tahtiin (eli kaikessa rauhassa...) tapahtuvalle toiminnalle, haha.

IMG_7816

takki Junkyard / collegepaita Bik Bok / kangaskassi Melodica / farkut Vila / kengät Vans

Tää asu oli muuten semmonen, jonka vaan heitin päälle sen kummemmin miettimättä, mut josta tulikin yllättäen ihan tosi kiva! Kerrankin niin päin - yleensä se menee just sillä lailla että päältä löytyy sit mitä kummallisimpia yhdistelmiä... Mut eipä sekään aina oo niin justiinsa.

Nyt mä käyn kyllä tekemässä itelleni vielä vähän lisää jääkahvia (♥♥♥) ja sit meen tohon parvekkeelle nautiskelemaan auringosta. Tsemiä maanantaihin!

IMG_7819