KUUN PARHAAT: helmikuu

Se olis kuulkaa taas aika ruotia kuluneen kuukauden parhaita juttuja! Vitsi että aika juoksee kyllä nopeesti, vastahan tääkin vuosi alko ja nyt ollaan jo siirtymässä maaliskuuhun, apuuua. Ei siinä siis mitään, mä kyllä ootan superinnoissani kevättä ja toki kaikkea tulevaa ihan ylipäätäänkin. Mut joo, tässäpä tulloo tän kuun parhaat jutut!


Paras uus tapa: Vesilasi yöpöydällä. Mikään ei oo parempaa, ku se että vettä on sekä yöllä että heti aamulla ihan siinä käden ulottuvilla. Miks en mä oo tajunnu tätä aiemmin?!

Paras fiilis: Se, ku kävelee kuivilla ja lumettomilla kaduilla ja aurinko paistaa ihan siniseltä taivaalta. Ai. Että. Ei tosin ihan vielä onnistu moinen täällä Kouvolassa, koska lumi, mut Helsingissä oli kyllä ainaki jo ihan kevätmeininki!

Paras asia, jonka kuulin: Mun pikkutanssitytöiltä saa kuulla aika usein kehuja, ja tottakai ne on kaikki aiiivan ihanaa kuultavaa, mut ihan erityisesti mulle jäi mieleen, ku tässä hetki sit yks tytöistä sano mulle että "sä osaat tanssii niin kauniisti että mun iho menee kananlihalle". Ei ollu kuulkaa tällä herkkiksellä kyyneleet kaukana, en ehkä kestä. 

IMG_2585-tile


Paras reissu: Viikonlopun Helsinki -visiitti. Hyvää ruokaa, viiniä ja ennen kaikkee kaks mun lempparityyppiä, mitä muuta sitä ihminen edes tarvii? ♥

Paras ite leivottu juttu: Marjapiirakka, jonka ohje on niin törkeen helppo että ei terrrve. Pakko ehkä jakaa se teidän kanssa jossain vaiheessa! Toinen superherkullinen leipomus oli tää suklaakakku, voi nam.

Paras biisi: Sanni - Lauantai-iltana. Ja okei, myös Lucaksen Kauniita yhdessä on aika tosi ihana.

Paras suunnitelma: Ilosaarirock - vielä ei oo mitään iiihan satavarmoja suunnitelmia, mut alustavasti ollaan kuitenki jo mietiskelty asiaa! Olis niin kiva päästä kattomaan Ellie Gouldingia, ja tais siellä olla muutama muukin ihan jees esiintyjä.

IMG_2548-tile


Paras keikka: No Sannin keikka tottakai! Tönötin vaan ihan haltioituneena koko setin ajan, huhhh.

Paras sarja: Pretty Little Liars, haha. Pääsin vihdoin vauhtiin sen kattomisen kanssa ja voi pojat että mä oonkin ahminu niitä jaksoja. 

Paras kirja: Gretchen Rubinin Tee siitä tapa. Mä oon nyt ihan toden teolla innostunu näistä tän tyylisistä kirjoista, jotenki niistä ammentaa niin hitosti inspistä omaankin elämään.

Paras asuste: Pipo. Mä oon siis viime aikoina käyttäny pipoa valehtelematta melkein joka päivä, se lämmittää niiin hyvin ja pelastaa tukkakriisipäivät (joita on viime aikoina ollu tosi paljon, hmm?!).
 

IMG_1777-tile


Paras juttu, johon totuttelin: WhatsAppin ääniviestit. Mä oon ihan näihin päiviin saakka ollu sitä mieltä että ne on ihan blah enkä mä siis koskaan oo niitä sen kummemmin laitellu, mut nyt oonkin (pienten suostuttelujen jälkeen...) yhtäkkiä sit alkanu laittaa pelkästään niitä ääniviestejä kaikille ja tuntuu että en osaa enää edes kirjottaa viestejä! Paljon helpompaa vaan höpötellä menemään.

Semmosia parhaita juttuja piti helmikuu sisällään, nyt vaan sit maaliskuuta kohti, mars!