KUUN PARHAAT: huhtikuu

Mä oon tän vuoden alusta lähtien väsäilly aina kuun viimesenä päivänä listaa kunkin kuukauden parhaista jutuista, jotka tosiaan voi olla ihan mitä vaan vaatteista tapahtumiin ja luetuista kirjoista lemppareimpiin kosmetiikkaostoksiin, ja nyt olis sit aika niputtaa kasaan huhtikuun parhaat! 

IMG_3394-horz

Paras hetki: Se, ku kattelin onnenkyyneleet silmissä ja sydän ylpeydestä pakahtuneena mun minitanssijoiden tän kevään ekoja esityksiä. ♥ 

Paras meikkituote: NYXin mattahuulipuna sävyssä Indie Flick. Ihan superihana! Mulla on sitä muuten huulilla tän postauksen kuvissa, hihi. 

Paras kokeilemani juttu: Ite tehty kahvi-kookosöljy -kasvonaamio. Siis ai että miten pehmee iho oli sen jälkeen!? Suosittelen lämpimästi testaamaan! Teelusikallinen kumpaakin (kahvin pitää siis olla suodatettua!) sekasin ja sit vaan kasvoille hetkeks. Itseasiassa käytin tätä myös huulille siinä samalla, ja tosi hyvin toimi siihenkin tarkotukseen.

IMG_3321-horz

Paras Snapchat -filtteri: Haha, tärkeitä juttuja, tärkeitä juttuja... Mut joo, toi kukkaseppeletsydeemi on niin kiva!

Paras biisi: Sini Yaseminen Kavereita.

Paras löytö: Essencen Gel look -päällyslakka. Reippaasti halvempi, ku mun aiemmin hehkuttama Essien Gel setter, ja ihan yhtä hyvä. Jee!

IMG_3156-horz

Paras herkku: Mehujäät! Mun ehdottomia lempparisyömisiä aina kesän lähestyessä, voisin tyyliin elää niillä. 

Paras fiilis: Tää kuukausi on ollu täynnä toinen toistaan ihanampia fiiliksiä, mut tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on se, ku olin eilen mun iiihanan ystäväisen tatuointitukena (virhe sinällään, koska mun oma tatuointikuume nous taas taivaisiin...). Siis se tunne mikä muhun iski, ku näin miten toinen vihdoin sai sen haluamansa leiman ja oli kaiken lisäks vielä niin hemmetin tyytyväinen siihen, oli jotain ihan käsittämätöntä. Meinasin oikeesti alkaa vollottamaan. En edes tiedä minkä ihmeen takia se meni niin tunteisiin, mut kai sitä sit oli vaan niin fiiliksissä toisen puolesta että väkisinkin rupes herkistämään. 

Paras tapa alottaa aamu: Kävelylenkki auringonpaisteessa. Näitä tuli tehtyä tooosi moneen otteeseen - päivä lähtee niin kivasti käyntiin, ku käy edes vähän haukkaamassa raitista ilmaa ja nauttimassa auringosta.

IMG_3261-horz

Tsemmosia huhtikuujuttuja. Ei muuta ku toukokuuta (eli kesää!!! ♥) kohti sit vaan! Ja hei, superihanaa vappua kaikille!