KUUN PARHAAT: maaliskuu

Näistä kuun parhaat -postauksista on näköjään samalla muotoutunu myös tämmösiä sekalaisiaSnapchatkuviakuukaudenajalta -postauksia, mut kai se on ihan fine! Tässäpä siis sekä maaliskuun Snapchattailyjä että parhaita juttuja.

1

Paras leffa: The Danish Girl. Superkaunis, koskettava ja ajatuksia herättävä. Istuin tyyliin hievahtamatta koko kakstuntisen, koska olin vaan niin sisällä siinä leffassa.

Paras kampaus: Letit. Mä oon jotenki niin oman mukavuusalueeni ulkopuolella, jos pidän hiuksia kiinni niinku ihan julkisilla paikoilla liikkuessani, mut lettejä oon nyt viime aikoina pitäny suht ahkerasti ja niistä mä tykkään. Pitäis kyllä muutenki vaan jättää toi mukavuusalue ja pitää hiuksia kiinni just sillon ku vähänkään mieli tekee - ei kukaan muu kiinnitä huomiota mun mukamas isoon otsaan, ei-niin-kapeisiin kasvoihin tai eriparisiin korviin.

Paras biisi: Halsey - Trouble. No words needed, ahhh. Myös Years & Yearsin Without ja Shine on ollu aika kovalla kulutuksella tässä viimesen kuukauden aikana.

2

Paras yllätys: Naistenpäivänä saatu kukkalähetys. Siis kyllä, ihan semmonen kotiovelle asti toimitettu kukkalähetys. Voitte vaan kuvitella mun ilmeen, ku menin hetken ööökukahanseon -kummastelun jälkeen avaamaan oven ja sain kouraani kukkapaketin, jossa ei edes lukenu mitään infoa lähettäjästä. Olin ihan että eeei hemmetti, eihän tämmöstä tapahdu ku elokuvissa!

Paras kirja: Marianne Käckon Ta livet av mig, mamma!. En mä edes oikein tiedä miten mä tota kirjaa kuvailisin - koskettava se ainakin on, ja karu. Mut omalla tavallaan aivan törkeen hyvä, suosittelen kyllä ihan ehdottomasti lukemaan, jos ei poskille putoilevat kyyneleet haittaa. Ja suomenkielinenkin versio tosta tosiaan löytyy, nimellä Tapa minut, äiti!.

3

Paras päätös: Se että haen nyt taas yhteishaussa kouluun, ja siis itseasiassa hainkin jo. Saa nähdä mitä se syksy sit lopulta tuokaan tullessaan... ;-) toivottavasti uuden koulupaikan ja samalla myös uuden kotikaupungin! Eihän tää ite päätös nyt todellakaan tässä maaliskuun aikana syntyny, vaan tätä on pähkäilty jo monen monta kuukautta, mut lopullinen toiminta tapahtu luonnollisesti vasta yhteishaun alettua.

Paras lukemani juttu: Tää Wentworth Millerin kirjottama Facebook -päivitys. Meni kyllä aika tunteisiin, muutaman kyyneleenkin taisin tirauttaa tota lukiessani... Koskaan ei pitäis tuomita, jos ei tiedä koko totuutta.

4

Paras sijotus (:-D): Tatuointi, josta lisää täällä. Oon edelleen ihan in löööv. Okei, olishan se toisaalta vähän huolestuttavaakin jos en olis, haha.

Paras huomio: Musta on tullu kaikin tavoin paljon rennompi, ja semmonen hyvällä tavalla huolettomampi hetkessäeläjätyyppi! En enää stressaa asioista samalla tavalla ku ennen enkä oo yhtään niin pilkuntarkka kaikesta. Oon myös huomannu olevani paljon spontaanimpi ja avoimempi uusille jutuille. En oikeestaan edes osaa sanoo mistä tää johtuu, mut jotenki oon kai vaan vihdoin oppinu päästämään kaikesta siitä turhasta (mulle tosi ominaisesta) pingottamisesta sekä varautuneisuudesta irti ja niiden tilalle on putkahtanu jostain se hetkessä elämisen taito. Oon tästä kyllä niin ylpee ja ilonen, koska mä oon oikeesti aiemmin ollu semmonen huolettomuuden vastakohta että huhhuh... 

5

Paras vaatehankinta: Ihan ehdottomasti toi Carharttin mekko, joka näkyy paremmin täällä. Oon käyttäny tota niin kotona löhöillessä ku ihmisten ilmoilla liikkuessakin, ja toi toimii kyllä ihan joka tilanteessa. Eikä muuten kirraa tai muutenkaan ahdista. Okei, toi Adidaksen kollaripaita on ollu kyllä myös ihan superkovalla käytöllä, sekin taitaa siis olla aikalailla luokkaa paras.

Paras ihminen: Mun pikkusisko. Tyyppi muutti viiihdoin Kuopiosta takasin tänne, jee. ♥

Paras kosmetiikkatuote: NYXn Soft Matte Lip Cream, sävyssä Stockholm. Superihana! Tästä on pakko höpötellä vielä jossain kohtaa lisää.
 

// Snapchat ellaidan //