KUUN PARHAAT: tammikuu

Öärgh, mä en tykkää tekniikasta!!! Mulla on ollu tässä viikonlopun aikana niin paljon kaikkia vaikeuksia näiden vempeleiden kanssa että mä kohta muutan autiosaarelle enkä tasan ota yhtäkään teknistä laitetta mukaani. En tosiaan oo jostain syystä päässy kirjautumaan bloggeriin ollenkaan koko viikonloppuna, en tiedä miks, mut en siis edes puhelimella, sitäkin kokeilin. Toinen probleema tässä on semmonen että oon yrittäny kuvata teille niitä vastauksia videolle, mut en saa nyt sit sitä videoo tähän koneelle, dunno why. Sen vaan sanon että voiii juku. Nyt oon kuitenki jo päässy kirjautumaan bloggeriin, ehkä toi videojuttukin vielä onnistuu. En aio luovuttaa! Sitä onnistumista odotellessa julkasen nyt sit tän postauksen, vaikka lupailinkin että palataan niiden vastauksien kanssa seuraavaks. Ymmärrätte varmaan!

Mulla on siis pyöriny jo pidemmän aikaa mielessä ajatus tämmösestä postaussarjasta, jonka tarkotuksena olis aina kuun lopussa kasata yhteen postaukseen niitä kuukauden parhaimpia juttuja. Ne jutut voi siis tosiaan olla ihan mitä vaan ikinä mieleen tulee, ja mietin tossa just että en taida ottaa mitään kuukaudesta toiseen mukana pysyviä vakkarijuttuja, tää saa elää ja muuttuu ihan vapaasti.

Ja hei muuten, laitelkaa ihmeessä (nyt ja jatkossakin) kommenttiboksiin teidän omia kuun parhaita ihanmitävaan, olis superkiva kuulla myös niitä!Paras paikka: Kahviputiikki Papulaari. Siis aivan törkeen sulonen paikka - jos asutte Kouvolassa tai ootte edes käymässä täällä päin, niin piipahtakaa ihmeessä chai latella tai kaakaolla tai millä vaan ikinä! Sieltä löytyy kuulkaa kauramaitoakin, ai että.

Paras ihonhoitojuttu: Remingtonin kasvoharja. Oonkohan mä koskaan edes maininnu tosta täällä blogin puolella?! Täytyy vissii ottaa vahinko takasin, toi kasvoharja on meinaan paras ihonhoitotsydeemi i k i n ä.

Paras herkku: Pirkan maidoton sitruunajäätelö!!! Ohhh yes, vihdoin! Oon tässä tasasin väliajoin tsekkaillu K-kauppojen pakastealtaita siinä toivossa että löytäisin noita maidottomia jäätelöitä ja hetki sitten mä viimeinkin löysin - jee! Kaikesta sitä voikin pieni ihminen iloita...Paras sovellus: No se Snapchat. Noi filtterit on ihan parhaita, en kestä! Laittelen kavereille ihan jatkuvalla syötöllä tommosta hölmöö matskua, käkäkä. Mut löytää muuten sieltä nimellä ellaidan!

Paras quote: "Respect yourself enough to walk away from anyone or anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy."

Paras hetki: Yhtenä iltana olin just joogaillu kaikessa rauhassa ja sekä mieli että kroppa oli sillä lailla jotenki tosi tasapainossa ja kaiken kaikkiaan oli niiin hyvinvoiva ja vapautunu olo, ja siinä hetkessä, taas kerran tossa matolla makaillessani, mä muistan miettineeni että hemmetti tämmöstä sen elämän kuuluu olla ja että tässä ja nyt mä oon onnellinen. Se oli ihan kaikista paras hetki.Paras sää: Aurinkoo ja pientä pakkasta, niistä on ihana talvisää tehty. Huom. pientä pakkasta, ei semmosta että ripset ja hiukset ja kaikki jäätyy...

Paras tyyppi: Kaikki ihanatihanatihanat kaverit, joita oon nähny tässä kuukauden sisällä varmaan enemmän, ku koko viime vuoden aikana yhteensä. ♥

Paras ostos: Mustat Air Maxit, ooohhh. Ei varmaan tarvi kauheesti perustella tätä?! Superihanat, ja superhyvät jalassa!

Paras kirja: Titti Holmerin Onnellinen nyt. Suosittelen ihan ehdottomasti lukemaan, tosi hyviä vinkkejä ja tsemppauksia, ja herättää aika varmasti paljon ajatuksia.Paras asia, jonka tajusin: Kardemumma sopii kahvin joukkoon ihan superrrhyvin. Nam.

Paras viikottainen juttu: Tanssitunnit. Oon tällä hetkellä jotenki niin fiiliksissä tosta hommasta, voisin suunnilleen elää tuolla salilla ja tanssia vaan menemään vaikka koko ajan.

Paras päätös: Se että keskityn nyt ennen kaikkea itteeni, ihan kaikin tavoin. Piste.