lemppareita♥ Pehmeet ja lämpöset neuleet. Koska Suomen talvi. Toi sinivalkoraidallinen on ihan uus tulokas, ostin sen viime viikolla Cubuksesta. Oon oikeestaan jo pidemmän aikaa ettiny jotain ton väristä raitaneuletta ja nyt ihan sattumalta törmäsin moiseen. Muut neuleet on H&Mstä.

♥ Auringonpaiste. Jota tosin kesti taas vaihteeks vaan yhden ja ainoon päivän, mut totaaa... Piristi joka tapauksessa! 
♥ Maybellinen The Nudes -luomiväripaletti. Ei tota kyllä turhaan oo kehuttu! Just sopiva määrä sävyjä sekä arkeen että juhlaan ja pigmenttiäkin löytyy. Satuin muuten kaiken lisäks saamaan ton 40% alennuksella!

♥ Bebe Rexha. Kuunnelkaa. Piste.

♥ Venyttely kynttilöiden valossa. Rentouttaa ihan superhyvin eikä vaadi paljoo aikaa tai vaivaa. 
♥ Uudet kengät. Mullahan siis tosiaan on nää samat kenkulit valkosena, mut koska oon tykänny niistä aiiika hitosti, niin päätin investoida myös mustiin samanlaisiin. Noi mustat on ehkä vielä vähän ihanammat!♥ Pitsi+neule -yhdistelmä. Yesyesyesss.

♥ Suklaakahvi. Ostin tyyliin kuukausi takaperin semmosta Pauligin suklaakahvia ja voi morjes että se on hyvää. Alkuun olin tiukasti sitä mieltä että se maistuu liian vähän suklaalta, mut nyt, muutamaa (kymmentä) kuppia myöhemmin, oon kyllä sitä mieltä että se on just täydellisen nam.♥ Paljettimekko. Vaikka mulla ei oo vielä uuden vuoden varalle minkäänlaisia suunnitelmia, niin mekko kuitenki löytyy! Sehän se tärkein on, riiight?

♥ Kotihengailu. Kotona on vaan niin parasta löhöillä jossain rennoissa vaatteissa, tanssahdella ja lauleskella hyvien biisien tahtiin, tehdä hyvää ruokaa, lukee jotain kirjaa, lakkailla kynsiä, kirjottaa kaikessa rauhassa, fiilistellä kynttilöitä ja jouluvaloja... Jaa niin mikä kotihiiri?