LIPPAPÄÄ

11 päivää blogihiljasuutta, huh. Muutamaan otteeseen näiden hiljasuuspäivien aikana mä kyllä mietin että pitäisköhän sitä tulla kirjottelemaan jotain, mut ei mulla sit kuitenkaan loppujen lopuks vaan ollu fiilistä. Eikä se mitään edes haittaa - tämmöstä aaltoilua tää (niin bloggailu, ku koko muu elämäkin) välillä on, ja se on ihan fine.

Mulla on kuitenkin kiva kaksviikkonen takana, ihanat kesäsäät on ollu parasta pitkään aikaan ja elämä on tällä hetkellä sillä lailla yleisesti ihan jees. Tulevaisuuskin näyttää taas astetta selkeemmältä, vaikka vähän takapakkia tulikin muutamien aika isojen suunnitelmien osalta. Mut eipä niille oikein minkään mahda, uusia pläänejä vaan kehiin, niin kyllä tää tästä! Ihan vielä ei vaan ollu just se mulle oikee hetki. Ehkä sit syksyllä...? Anyways, mä toivon kovasti että tää sama positiivinen fiilis (ja nää aurinkoiset ilmat!) jatkuis vielä pitkään, mulla on meinaan tässä nyt lomaakin hetken aikaa ennen töiden alkua, niin olis aika tosi jeba saada nautiskella kaikista kivousjutuista jo vähän niinku varastoon, koska koko kesä tulee sit tosiaan kulumaan duunissa.

lippis H&M / takki Adidas / t-paita Vans / farkut Only / kengät Converse

Eipä tässä kai muuta sen ihmeempää. Mä koitan tsempata tän blogin kanssa, mut en kyllä uskalla luvata mitään, täytyy ottaa nyt ihan iisisti ja mennä oman fiiliksen mukaan. Kyllä te tiedätte.

Nyt tää lähtis siivoilemaan, ku kerrankin oikeesti huvittaa. Kivaa keskiviikkoa!