maapähkinävoibrowniet

Otsikosta kyllä selviää hyvin kaikki olennainen - can't go wrong with chocolate and peanutbutter, riiight? Leipominen on mun mielestä ihan parasta just näin talvella, ku ulkona on kylmä ja sit sisällä on niiin kotoisaa ja lämmintä ja herkkujakin on tiedossa!

 


200 g taateleita

2 banaania

2 kananmunaa

80 g tummaa suklaata

4 rkl maapähkinävoita

2 dl kaurajauhoja

2 tl leivinjauhetta


Sekota kaikki muut, paitsi kuivat aineet ja suklaa, keskenään. Mä hoidin homman sähkövatkaimella, koska mun blenderi ei siihen iiihan pystyny... Haha, tuli siis kokeiltua sekin. Mut siis jos sulla on hyvä ja tehokas blenderi, niin sillä sit vaan! Sekota sen jälkeen kuivat aineet keskenään ja kaada ne muiden aineiden sekaan. Sulata suklaa ja kaada sekin sit taikinan joukkoon, kääntele nuolijalla vielä kaikki aineet hyvin sekasin. Kaada vuokaan (mulla oli silikoninen irtopohjavuoka, mut jos sulta löytyy normivuoka, niin suosittelen vuoraamaan leivinpaperilla!), tee halutessas maapähkinävoista jonkinmoisia kiekuroita pinnalle ja paista 200 asteessa suunnilleen 15 minuuttia. Anna jäähtyy hyvin, leikkaa sen jälkeen paloiks ja nauti! Mun mielestä noi oli ehkä viiielä parempia seuraavana päivänä, oltuaan siis yön yli jääkaapissa. 

Semmosta tänään - meinaatteko kokeilla? ;-) Muksaa maanantaipäivän jatkoa!