meikkihöpinöitä

Mä en nyt oikein tiedä onko nää mun suosikkimeikkejä vai onko tässä sillä lailla suurinpiirtein esiteltynä kaikki mun arkimeikkijutut, koska ne taitaa molemmat pyöriä aikalailla samojen tuotteiden ympärillä, hah. Sovitaan vaikka niin että tää on semmonen miksaus molempia!

 


Ensimmäisenä tottakai meikkipohja - pohjustusvoiteena mulla on tällä hetkellä toi Lumenen Matifying & Pore Minimizing Primer, josta tykkään ihan sikana. Sen avulla meikki pysyy freesinä tosi pitkään eikä sitä tarvi päivän mittaan juurikaan korjailla. Meikkivoide levittyy myös tosi tasasesti ja jotenki smoothisti ton primerin päälle. 

Meikkivoiteena käytän tota Lumenen Matt Controlia ja sekottelen yleensä sitä ton Lumenen CC-voiteen kanssa, koska sillä tavalla saan just sopivan sävyn. Ei toi meikkivoide siis ollukaan ihan niin täydellisen sävynen, vaikka siitä aikasemmin melkosen kovasti iloitsin...

Tuttua ja turvallista Lumenea on myös silmämeikin pohjustusvoide sekä tummille silmänalusille tarkotettu peitevoide, molemmat mun ikuisuuslemppareita.

Koko meikkipohjan kiinnitän Lumenen irtopuuterilla, joka siis on tossa sinikantisessa purnukassa.

 


Ripsentaivutin on Cailapin The Curler, eyeliner H&Mltä ja maailman paras ripsari on tottakai Lumenea sekin. 

 


Kulmien meikkaamiseen käytin pitkän aikaa ihan vaan kulmakynää, mut sit jossain vaiheessa aloin kiinnostuu voidemaisista kulmaväreistä ja hommasinkin lopulta ton NYXin Tame&Framen kokeiluun - ja sillä tiellä ollaan edelleen. Siveltimenä mulla on We Care Iconin viistopäinen kulmakarvasivellin.

    


Mun uusimpiin meikkituttavuuksiin lukeutuva The Nudes -luomiväripaletti on kahdella sanalla sanoen ihan super, niinku oon tainnu jo aiemminkin hehkuttaa... Ihania sävyjä ja sopivasti pigmenttiä. 

Huulijutut on mun kohdalla aina talvisin vähän semmosia eiiijaksa -juttuja, mut toi Lumenen tummanpunanen huulikynä on niin ihanan värinen että sitä on kyllä käytettävä, vaikka kuinka laiskottais. Toinen ihana huulijuttu on toi MaxFactorin huulikiilto, jota oon muistaakseni ennenkin kehunut. Sitä tulee jopa käytettyä suhteellisen usein, se kun on paljon huulipunia helpompi ja nopeempi levittää! Semmosia meikkihöpinöitä tällä kertaa. Oliko pläjäyksessä mitään teille tuttuja tuotteita tai ehkä jotain uusia juttuja, joista kiinnostuitte?