MIKÄ TEKEE MUT ONNELLISEKS?

IMG_1325

Raikas ulkoilma. Rakkaiden tyyppien nauru. Tähtitaivas. Hyvä kahvi. Inspiraatiopuuskat. Bataatti (haha). Se fiilis, ku huomaa että on ehkä sittenki, kaikesta huolimatta, menossa ihan oikeeseen suuntaan elämässä. Kirjastossa seikkaileminen - mä saisin siellä kulumaan varmasti vaikka kokonaisen päivän. Lintujen laulu ja jatkuvasti pitenevät päivät.

IMG_1341

Äiti - se kävi just vähän aikaa sit tuomassa mulle ihan yllärinä itetehtyä pizzaa, ihana. Kivojen juttujen suunnitteleminen. Musiikki, ja tanssiminen ♥. Haaveileminen. Valokuvat. Oma koti - niin tuttu ja niin turvallinen. Leipominen. Hymyilevät ihmiset. Huomaavaisuus. Asioiden järjestyminen. Onnistumisen tunne. 

IMG_6650

Hitaat ja rauhalliset aamut. Täydellisesti onnistunu meikki. Jooga. Kauniit maisemat. Hyvin nukutut yöt. Terveys. Lempparifarkut - ne pelastaa jokaisen rumuuskriisipäivän. Just sopivan kypsät avokadot. Mielenkiintosiin asioihin uppoutuminen. Auringonnousut ja -laskut. Tumma suklaa. Kukat. Lukeminen. Pitkät suihkut. Vapaus päättää asioista ihan ite

IMG_1659

Mikä tekee sut onnelliseks?