PALASIA MUN KODISTA

Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka idean saadessaan toteuttaa sen ihan saman tien - sillon ei katella kelloa tai mitään muutakaan, sillon vaan tartutaan tuumasta toimeen. Oli kyse sit hiusten värjäämisestä, treenaamisesta, siivoomisesta tai mistä tahansa, niin homma on pakko saada hoitaa heti. Koska on vaan ihan pakko. Tää tuli todistettua taas eilen illalla, ku päätin siinä yhdentoista jälkeen alkaa järjestelemään tätä kämppää vähän uuteen uskoon... No, en mä tietenkään yhdessä illassa tätä kuntoon saanu, joten homma jatku sit tänään päivällä ja phuuuh, nyt täällä on vihdoin taas edes jotenkin päin järkevän näköstä. 

Tajusin tässä samassa hötäkässä myös että enhän mä oo koskaan näyttäny teille räpsyn räpsyä tästä mun kotikolosta, vaikka oon asunu täällä jo puolisen vuotta! Aaapua, oon niin lahopää. Muistaakseni vielä lupailin joskus sillon muuton aikoihin että ihan saletisti tuutte näkemään tätä kämppää asap, koska tää on niin kiva, mut joo tota noin... No, parempi myöhään, ku ei millonkaan!

IMG_8050IMG_8057IMG_8046IMG_8056 IMG_8068

Että semmosta. Eihän noista minkään sortin kokonaiskuvaa saa selville, mut en mä oikeestaan tiedä haluunko että saiskaan. Tää on kuitenkin niin tärkee ja sillä lailla oma paikka mulle että ehkä tämmöset pikkuset palaset saa ainakin toistaseks riittää. Ehkä mä vielä joskus näytän lisää, who knows! Khihih.