pörrötakki


huivi Gina Tricot / takki Gina Tricot / laukku H&M / paita H&M / farkut Gina Tricot / kengät nelly.com

Eiii jessus mikä päivä takana. Mullahan siis tosiaan lähti juna Kuopiosta tänään aamulla klo 04:40 ja Kouvolassa olin sit siinä seiskan jälkeen, mikä tarkotti sitä että mun oli pakko jatkaa asemalta samaa kyytiä kouluun. Ajatuksen tasollahan toi aamujunallakotiin -plääni oli ihan jees (ja säästin mä muutaman euron!), mut toteutus ei kyllä ollu lähelläkään sitä. Koko päivä oli pelkkää väsyä ja kiukkua enkä saanu yhtikäs mitään aikaseks, vaikka suunnitelmat oli suuret ja olis kyllä oikeestaan ollu vähän ehkä pakkokin saada. Jotain aikaseks siis. Pääkään ei näköjään oo mitenkään skarpissa kunnossa enää.


Mut ton Kuopion reissun (noin niinku muilta osin) voisin mieluusti ottaa uudestaan, vaikka justnytheti! Meillä oli Pinjan kans niin kivaa, vaikka ei edes tehty mitään ihmeempiä, kuhan vaan oltiin ja hömpöteltiin, herkuteltiin, käytiin vähän kirpparilla pyörimässä ja räpsittiin tottakai paaaljon kuvia. Pinjan kanssa kuvat onnistuu jostain syystä melkein aina, en tiedä mikä siinä on.

Joopajoo. Nyt mä kyllä raahaudun tonne sohvalle löhöömään enkä nouse ehkä enää ikinä. Paitsi huomenna. Kello kuus. Ei terrrve, en muistanu että tää kouluarki on näin rankkaa.

Kivaa viikonalkua!