ripsarijuttuja

Mun luottoripsiväri on ollu jo pitkään Lumenen Wild Curl (vedenkestävänä tottakai), joka on siis yksinkertasesti ihan superhyvä ripsari - tuuheuttaa, pidentää ja pitää ripset taivutettuina koko päivän. Siinä on vaan semmonen yks pikkunen mutta että se ei meinaa lähtee ripsistä millään pois. Siis ei niinku millään. On kuulkaa kokeiltu kaikenmaailman putsareita ja öljyjä ja kikka kolmosia ja ties mitä, mut se ei vaan lähde.

Nnnoh, jossain blogissa törmäsin sit Maybellinen (käsittääkseni aika uuteen) Lash Sensational-ripsiväriin, jonka väitettiin olevan lähestulkoon identtinen ton Lumenen superyksilön kanssa - Maybellinen versio olis vaan kuulemma paaaljon helpompi poistaa ripsistä. Ajattelin heti että tota on ihan pakko kokeilla.


Tässä yks päivä marssin sit Sokokselle ja sen enempiä miettimättä nappasin ton haaleenvaaleenpunasen putilon kokeiluun - enkä oo kyllä hetkeekään katunu. Vetää ihan tosiaan vertoja tolle mun ikuisuuslempparille ja on sen lisäks sekä halvempi että paljon helpompi puhdistaa kasvoilta. Harjahan tossa Maybellinessä on aika erilainen ku mihin olin vanhassa kunnon Lumenessa tottunu, mut kyllä sen uuden kanssa aika äkkiä alko tulla toimeen ku vaan sinnikkäästi väänteli ja käänteli ja testaili.

Että semmottista! Kannattaa kyllä ihan ehdottomasti kokeilla tota jos on uus ripsiväri hakusessa, ei ollu meinaan ainakaan mun kohdalla yhtään hutiostos, vaikka alkuun sitä vähän jännäilinkin. Ja hei, mitä mieltä te ootte tämmösistä kosmetiikka-aiheisista postauksista? Mä ite rakastan kaikkea kosmetiikkaan liittyvää ja musta olis ehkä jatkossa kiva kirjotella tämmösistä jutuista vähän enemmänkin, miltä kuulostaa?

ps. Miks kummassa mun kaikki Flickriin lataamat kuvat on pelkkää pikselimössöä? Koneelle siirtäessä ne näyttää siis vielä hyviltä, mut heti Flickriin lataamisen jälkeen ne on ihan kökkölaatusia.