sataa sataa ropisee

Kirjotin aluks monta riviä valivalitekstiä siitä miten nyt on niin harmaata ja sateista ja märkää ja pimeetä ja synkkää ja tyhmää, mut sit jotenki havahduin ja aloin miettimään että mitähän hemmettiä nyt taas. Jos kerran tympii, niin ei se valittaminen sitä fiilistä ainakaan nosta - päinvastoin. Joooteeen miten olis sit niistä kivoista asioista höpiseminen?

   


takki Junkyard / neule H&M / farkut Vero Moda / kengät nelly.com

Mä ainakin rakastan näissä sadepäivissä sitä, ku voi hyvällä omatunnolla löhötä neljän seinän sisällä. Rakastan sitä, ku voi vetää löllövaatteet päälle, polttaa kynttilöitä, lukee jotain hyvää kirjaa tai tuijotella vaan Netflixiä ja vaikka sit neuloo villasukkia siinä samalla. Tai venytellä niiden kynttilöiden valossa. Tai tehdä hyvää ruokaa hyvässä seurassa ja nauttii molemmista ihan kunnolla ajan kanssa. Tai pelata puhelimella jotain hölmöä peliä ties kuinka kauan.

Rakastan myös sitä että kotona on tunnelmallista, turvallista ja lämmintä sekä sitä että mulla on ihan tosi söpö vaaleenpunanen sateenvarjo, jos mun jostain syystä tarvii poistuu täältä kodin lämmöstä.
 

Ei tää sadesää nyt ihan niin tyhmä juttu ookaan, vai?