sekalaisia


Mun on ollu jo ties kuinka pitkään tarkotus lukee toi Outolintu-kirja, mut se on vaan aina kirjastossa käydessä jostain syystä unohtunu. Viime kerralla kuitenki muistin napata kyseisen kirjan hyllystä matkaani ja päädyin lopulta ahmimaan sen melkosen nopeesti. Ja oli muuten hyvä! Mun on pakko saada käsiini myös ne jatko-osat, mahdollisimman pian mielellään.


Satuin kerranki olemaan just oikeeseen aikaan äitillä kyläilemässä - sain nimittäin aamupalaks vedellä masun täyteen tuoreita, suomalaisia mansikoita. Nam.


Tänä kesänä on mökkeily jääny harmittavan vähälle, mut kyllä me onneks tossa vähän aikaa sit ehdittiin yks mökki-ilta pienellä porukalla viettämään. Grillailua, saunomista ja (hyytävässä) vedessä uiskentelua - aika jees.


Ra-kas-tan tota mun tekonahkareppua, joka on muuten myös superrrkäytännöllinen, koska tonne mahtuu valehtelematta lähes pohjaton määrä kamaa.


Mä en käsitä miten en oo vieläkään kyllästyny banaanipannareihin, vaikka niitä on tullu tehtyä törkeen paljon ja törkeen usein. Voisin siitä huolimatta herkutella niillä ihan helposti monta päivää putkeen eikä silti tuntuis missään.

+ Mulla on VIHDOIN (!!!) uus tietokone ja siis aaaaa, mulla ei oo edes sanaa kuvailemaan tätä fiilistä, mahtava ku ei riitä alkuunkaan. Mun edellinen kone on siis ollu puolkuntonen (näytöstä näky enää suunnilleen yks kolmasosa kaikkien niiden levinneiden halkeamien alta...) jo about vuoden verran ja viimesen kuukauden ajan se on ollu oikeesti jo niin leviämispisteessä, että melkein itkettää ajatellakin. Mut joo, nyt tää bloggailukin tosiaan maistuu taas ihan eri tavalla, ku ei tarvi enää arvuutella että mikähän kuva toi nyt sit on ja mikähän tekstinpätkä mahtaa kuuluu mihinkin. Whoa!