sekalaisia faktoja

Kasailin teille tähän postaukseen muutamia sekalaisia faktoja itestäni - ainaki mun mielestä näitä on hauska lukee muiden blogeista!
 • Luulin varmaan ainaki kaks vuotta että tykkään sushista, koska tehtiin (ööö, siis Sari teki ja mä katoin vieressä...) sitä kotona joskus vuonna yks ja kaks, mut siis y ä k. Söin sitä uudelleen tossa pari kuukautta sit ja voin kertoo että en muuten tykänny. Yyyh.

• Mun horoskooppi on neitsyt - kaivoin jostain tän kuvauksen: "Älykäs neitsyt on eläinradan kriittisin merkki. Neitsyeen liitetään usein mielikuva siivoushullusta ja pikkutarkasta nalkuttajasta. Hän onkin hyvin näpsäkkä ja tarvittaessa sanoissaan napakka. Tämä piirre luonnollisesti saattaa sekä ihastuttaa että vihastuttaa muut. Neitsyt tarkkailee alinomaa ihmisiä ympärillään ja näkeekin yleensä enemmän kuin monet yhteensä. Neitsyeltä on vaikea salata mitään, varsinkin kun hän on tottunut tulkitsemaan ihmisten pienimpiäkin mielenliikkeitä – sekä miellyttääkseen että ennakoidakseen mahdollisen konfliktin. Hänen kielensä voi muuttua välillä pistävän teräväksi, ja tarkkasilmäisenä hän kyllä löytää arimmat kohtasi. Neitsyet analysoivat itseään, tekemisiään ja tuntemuksiaan jatkuvasti. Hän lajittelee ja analysoi kaiken myös kodissaan. Neitsyt on järjestelmällinen ja neitsyen koti onkin usein vaatekaappia myöten siisti. Säilyttääkseen elämänsä mielekkäänä tulee neitsyen oppia luottamaan herkkiin vaistoihinsa ja pystyä sanomaan ei heti, jos hänestä jokin ei tunnu hyvältä. Neitsyt on omassa elementissään silloin, kun hän saa rauhassa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan." ja voin kertoo että toi kuvastaa mua just eikä melkein. Ei niinku mitään lisättävää.

• R a k a s t a n kaikenlaista organisointia (tsekkaa edellinen kohta...) ja voisin hyvin kuvitella olevani tyyliin joku assistentti tai sihteeri, joka järjestää ja hoitaa kaikki asiat ja varmistaa että kaikki hoituu ja toimii niinku pitääkin. Tai joku semmonen event planner olis myös ihana!

• On olemassa tosi monia sarjoja, joita haluisin alkaa kattomaan, mut mä en pysty seuraamaan yhtä sarjaa enempää kerrallaan, koska jotenki pelkään että meen niissä sit sekasin. Haha, en tiedä, kuulostaa tosi tyhmältä näin kirjotettuna, mut siis nytki mulla on Gossip Girl vielä kesken enkä oikeesti vaan pysty alottamaan mitään uutta ennen ku saan sen katottuu kokonaan loppuun. 

• Oon tosi vainoharhanen käytettyjen tulitikkujen poisheittämisen kanssa, mun on pakko kastella ne ihan kauttaaltaan ennen roskikseen tyrkkäämistä ja siitä huolimatta mua pelottaa aina että se roskis syttyy tuleen. Eh.

• Mulla on silmälasit, mut käytän niitä oikeestaan vaan kotona, leffassa sekä joskus harvoin autolla ajaessa. Nään sen verran hyvin ilman lasejaki että koen jotenki turhaks käyttää niitä koko ajan.

• Oon tosi tapaturma-altis ja ihan kamala sählääjä (tää ei toivonmukaan liity tohon edelliseen kohtaan, haha), koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan! Läheltä piti -tilanteita tulee kans ihan jatkuvalla syötöllä vastaan - astiat meinaa tippuu lattialle tai mä meinaan kaatuu naamalleni koulun pihalla tai puuro meinaa kiehuu yli tai mitä nyt vaan ikinä voikaan melkein tapahtua.

• Musta on nykyään tullu myös ihan superrrhajamielinen ja se kauhistuttaa mua, koska mä oon oikeesti just niitä tyyppejä jotka muistaa aina kaiken.

• Mulla oli jossain vaiheessa joku ihan järkyttävä fiksaatio parillisiin numeroihin. Siis esimerkiks äänenvoimakkuus, herätyskellon aika, hellan lämpötila... Kaikki tommoset piti aina ihan ehdottomasti olla parillisia lukuja! Kirjan lukeminen piti lopettaa parilliselle sivulle, muuten ei tullu mitään, ja pelinumeronki valitsin tottakai samalla periaatteella. Sittemmin oon päässy tosta pahimmasta vaiheesta yli, mut huomaan nykyäänki joskus ihan alitajusesti tekeväni tota. Hohhoh.


• Multa löytyy tällä hetkellä kolme tatuointia ja suunnitelmissa olis kohta ottaa taas yks lisää!

• Mä itken t o s i helposti. Viime päivinä mua on itkettäny muunmuassa söpöt koirat ja se fakta että mulla ei oo semmosta söpöö koiraa, jouluvalot, ihana sähköpostiviesti, hellyyttävät hylkeet telkkarissa, aurinko sekä sit tietysti muutama inha asia.

• En kestä sotkua kotona ja sen takia oon tän tästä siivoomassa juttuja oikeille paikoilleen, suoristelemassa kynttilöitä oikeisiin asentoihin tai muuten vaan järjestelemässä tavaroita, vaikka mitään järjesteltävää ei edes oikeesti olis.

• Voisin ihan helposti elää joulutortuilla ja -pipareilla nää joulunaluskuukaudet.

Löytyykö sieltä näiden perusteella yhtään samankaltasia tyyppejä?