(SUPERHELPOT) JÄÄDYTETYT MINIRAAKAKAKUT

Huomenta! Mä ajattelin näin perjantain kunniaks laittaa jakoon tämmösen ihan törkeen helpon ja nopeen herkkuohjeen, nää minikakut huitasee kasaan oikeesti muutamassa minuutissa eikä näihin tarvita edes mitään sen kummempia aineksia - toisin ku raakakakkuihin yleensä... Ja hei tosiaan, mullahan ei siis oo minkäänlaista kokemusta raakakakkujen teosta eli tää resepti on ihan hatusta heitetty, mut mulle nää ainakin maistu paremmin ku hyvin. Heittäkää siis ihmeessä kommenttia, jos uskaltaudutte testaamaan tätä meikäläisen ohjetta, olis kiva kuulla mitä mieltä te ootte!

IMG_7659


Jäädytetyt mansikka-kookos-miniraakakakut (n. 5-6kpl)

Pohja

1 dl auringonkukansiemeniä

1 dl taateleita

0,5 dl kookoshiutaleita

Täyte

2,5 dl mansikoita

1 rkl kookoshiutaleita

1 tl kookosöljyä

Sekota ensin pohjan ainekset blenderissä, tarvittaessa voit lisätä joukkoon lorauksen vettä. Jaa sen jälkeen massa laseihin (tai mihin nyt ikinä kakkuset teetkään) ja painele se tasaseks. Laita lasit jääkaappiin odottelemaan.

Täytteen valmistat myös iisisti blenderillä, kaikki raaka-aineet vaan sinne ja surrrrr. Kaada valmis täyte niin ikään niihin laseihin, ja laita minikakut pakkaseen vähintään pariks tunniks. 

Ota kakkuset sulamaan noin tunti ennen tarjoilua, ja ripottele halutessas vielä pinnalle vähän kookoshiutaleita. Nauti hyvässä seurassa (Netflix lasketaan hyväks seuraks, right...?).
 

Kivaa viikonloppua tyypit! ♥