SYKSY, MÄ OON VALMIS

Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa ja mä rakastan sekä lämpöä että aurinkoa, niin oon kyllä ihan superinnoissani tästä syksyn alkamisesta. Aurinkoisia ja kirpeitä syyspäiviä, kerrospukeutumista, pimeitä iltoja kynttilöiden valossa, muhkeita kaulahuiveja, kaunis luonto, isoja mukillisia kaakaota, mun synttärit (haha)... Aaa, kunnon syksy on vaan niin ihana! Ja ei hyvää päivää kuinka paljon mä tykkäänkin syyspukeutumisesta - syksyllä kun pystyy esimerkiks hyvällä tuurilla kulkemaan hameessa tosi pitkään, jos vaan yhdistelee sen oikein, mut toisaalta sit taas toppia ja ruutupaitaa ja neuletta voi kaikkia käyttää yhtä aikaa ja sekin näyttää kivalta eikä todennäkösesti tuu edes kuuma. Tai no joo, paha kyllä sanoo että tuleeko tänä syksynä kuuma vai kylmä vai mikä, kun toi parin viikon mittanen kesäkin tuli vasta elokuussa.


Syksy on myös siitä kivaa aikaa, että sillon saa hyvällä omatunnolla löhötä neljän seinän sisällä ja ihan vaan olla. Kesällä on aina se semmonen tietynlainen paine päällä, että pakko tehdä sitä ja tätä ja tota koska on kesä ja koska kesällä kuuluu tehdä ja mennä ja touhuta. Syksyllä sen sijaan on aikaa rauhottuu ja antaa omille ajatuksille tilaa, ihan kunnolla. On aikaa vaikka ostaa puol kiloo irtokarkkeja ja kattoo monta jaksoo lempparisarjaa putkeen (as if tänä "kesänä" ei olis tehty niin...), koska ulkonakin on jo ihan hämärää ja viileetä eikä alitajunnassa pyöri mitään "nyt pitäis tehdä yhtä ja toista ja kolmatta" -ajatuksia.


Kyllä mä vaan taidan aikamoinen syksyihminen olla. Nyt tän syksyihmisen on kuitenki alettava valmistautuu hurjaan yhden tunnin koulupäivään tai muuten tulee kiirus!

Mitä mieltä te ootte syksyn alkamisesta? Jeeeeeeee vai ei?

ps. Pisteet sille, joka laskee kuinka monta kertaa tekstissä mainittiin sana syksy. Voin nimittäin kertoo, että aiiika monta...