tältä viikolta


On eeehkä tullu jo melkosen selväks että mä rakastan syksyä ja tota syksystä luontoa, mut kertaus on opintojen äiti eiksjoo? Sininen taivas + keltaset lehdet + auringonpaiste = ♥Pitkästä aikaa päiväkahvia jossain muuallaki ku kotona. Toi Roosan jokukahvi näytti sairaan hyvältä, mut mä tyydyin ihan vaan tavalliseen kahviin.


Tilasin tässä päivänä muutamana vähän uusia vaatteita ja yhdestä (ihanan nopeesti saapuneesta) paketista kuoriutu tämmönen viininpunanen ihanuuuuus. Tykkään!Takeista puheenollen - oli ihan pakko ottaa talvitakki jo käyttöön, koska ulkona on oikeesti k y l m ä. Miten mä selviän jostain keskitalvesta...?


Ite tehdyt korvapuustit on vaan yksinkertasesti parhaita. Nam.


Himpun verran harmitti että missasin (kuulemma) törkeen upeet revontulet, mut kyllä noi monena aamuna nähdyt ihanat auringonnousutki on ollu aika jees.


Eilinen päivä meni aikalailla perjantaista selviytyessä, illalla sytyttelin paaaljon kynttilöitä palamaan ja ruudussa pyöri sen ainaisen Paon lisäks myös Interstellar (ootteko nähny? Mulla ainaki meni vääähän yli ymmärryksen...). Ihan kiva lauantai siis kuitenki loppujenlopuks.

Tästä sunnuntaista sen sijaan ennustan ihan superkivaa, koska ulkona on aivan mieletön keli ja mulla on virtaa vaikka muille jakaa! Saas nähdä mitä mä oikein keksin, hmm...