white


aurinkolasit H&M / paita Vero Moda / hame H&M / reppu H&M / kengät Stadium

Meinasin aluks jättää nää kuvat kokonaan julkasematta, koska en vaan jotenki tykänny itestäni tossa jättikuvassa (paita törröttää, käsi on valkonen, näytän väsyneeltä blablablaaa...), mut hitto aiiivan sama. Asu oli kuitenki niin kiva, että näillä kuvilla mennään ja sillä siisti.

Toi hame on yks mun ikuisuuslemppareista, ostin ton muutama kesä sitten ja oon siitä asti rakastanu tota niiin syvästi. Muistan vieläki ihan tarkasti sen ku ton ostin - näin jossain blogissa samaisen hameen ja mun oli pakko lähtee siltä istumalta pyöräilemään keskustaan (matkaa oli about 10km suuntaansa ja kello alko näyttää jo siinä matkalla uhkaavan paljon...), että varmasti saan ton itelleni. Ja sainhan mä sit lopulta! Hah. Näin jälkeenpäin täytyy kyllä sanoo, että oli se kaiken vaivan arvosta, niin paljon mä oon tota kuitenki käyttäny.

Määähhh, nyt mun olis kai vähän niinku pakko nousta tästä koneen äärestä ja mennä auttamaan tossa tapettienrepimisurakassa, en oo vielä tänään tehny yhtikäs mitään sen eteen. Se vaan on niin rasittavan hidasta hommaa, vaikka aluks ihan hauskaa olikin, ja mä haluun kaiken kivan hetijustnyt enkä huomenna. Joojoojoo, nyt mä meen oikeesti.

Ps. Postauksen alusta löytyvä biisi on ihanaIHANAiHaNa. Aaaaa, en kestä.