Palavasta autosta puhuvaan poroon eli 11 asiaa minusta

Minäkin päätin tarttua Starbox-blogeissa kiertäneeseen haasteeseen, jossa kerrotaan itsestä 11 satunnaista asiaa. Yritin miettiä itsestäni sellaisia asioita, joita suurin osa lukijoista ei vielä tiedä. Tässä tulee minun listani.

1. Minulla on vain yksi etunimi, Karoliina. Joskus nuorempana asia vähän häiritsi minua, koska kaikilla muilla tuntemillani ihmisillä oli useampi etunimi, mutta ei sillä ole ollut oikeastaan suurempaa merkitystä.

2. Harrastin kouluaikoina innokkaasti näyttelemistä, ja yksi erikoisimmista roolihahmoistani oli puhuvan poron rooli lasten joulunäytelmässä, jonka käsikirjoitin kaverini kanssa.

3. Olen huono meikkaamaan. Joskus yritän panostaa juhlameikkiin, mutta muutaman kerran olen joutunut pesemään meikit pois ja aloittamaan alusta. Olen siis luopunut aika pitkälti silmien rajailusta, koska ei vaan onnistu.

Arkimeikin vakiovälineet

4. Meikkaamisesta vaatteisiin. Ostan vaatteita tosi harvoin, varsinkaan mitään kovin kallista. Kallein ostamani vaate on 300 euron nahkatakki, joka on niin laadukas ja kestävä, että on varmaan ikuinen.

5. En ole koskaan varsinaisesti omistanut itse autoa, vaikka meidän taloudessamme on ollut vuosien mittaan monen monta autoa. Autojen lukumäärä kertoo osittain siitä, että meillä on myös uskomattoman huono tuuri autojen kanssa. Pari kertaa kohdalle on osunut itkettävän iso korjauslasku, pari kertaa autoomme on törmätty, kerran ajon aikana on lähtenyt rengas irti ja kerran auto on syttynyt ajon aikana tuleen. Tässä siis joitakin autoseikkailuistamme.

Vanhaa jenkkiä meillä ei ole vielä ollut, mutta toivottavasti joskus on. (Visulahden Oldtimer Run 2011)

6. Italia on suosikkimaani, ja olen matkustanut sinne kaksi kertaa. Kahden vuoden päästä olisi tarkoitus lähteä kolmannen kerran. Mieleen ovat jääneet etenkin toscanalaiset maalaismaisemat ja pikkukylät, Rooman historialliset kohteet, paavin näkeminen Vatikaanissa ja jalkapallo-ottelu Bergamossa. Vaikka rakastankin suomalaista järvimaisemaa, sielunmaisemani löytyy Toscanan kukkuloilta.

Colosseumilla
Toscanassa
Bergamossa

7. Rakastan oppia uusia asioita, kunhan ne vain ovat minua kiinnostavia. Voisin hyvinkin olla ikuinen opiskelija, jos siitä maksettaisiin tarpeeksi. Olen jo monta vuotta haaveillut mm. kirjallisuusterapian opinnoista, mutta koulutuksen hinta on ollut toistaiseksi esteenä. Ajatuksissa olisi opiskella myös draamakasvatusta.

8. Yksi haaveistani on myös kirjan kirjoittaminen. En tiedä minkälaisen kirjan mutta kirjan kuitenkin. :D Arvostan kirjallisuutta ja kirjailijoita niin paljon, että olisi hienoa, jos voisi itsekin kuulua samaan joukkoon.

9. En voi sietää banaania, sieniä tai raakaa kalaa. En ole allerginen millekään, mutta noita ruoka-aineita kohtaan tunnen jostain syystä vastenmielisyyttä.

10. En seuraa uutisia tv:stä, koska uutiset ovat enimmäkseen masentavia ja ahdistavia. Luen kyllä lehden aamulla ja seuraan uutisaiheita netistä, mutta tv-uutisten kohdalla vaihdan kanavaa. Lastenkaan ei vielä tarvitse tietää kaikkea tämän maailman pahuudesta ja ongelmista.

11. Jos näen jossain julkkiksen, en koskaan mene juttelemaan tai pyytämään nimmaria, koska se tuntuu niin nololta. En kehtaa, en uskalla. Tähän kuvaankin mieheni joutui minut ylipuhumaan, vaikka kyseessä oli fanitukseni kohde, Viikatteen Kalle. Huomaa vaivautunut ilmeeni ja aika iso raskausmaha. Lapset on totutettu hyvään musiikkiin jo kohdussa.

Viikatteen keikan jälkeen Mikkelissä syksyllä 2011

- Karoliina

P.S. Kivaa viikon alkua teille! Meillä aloitettiin loma perinteisesti sairastelulla (lapset ovat näköjään tulleet äitiinsä), mutta eipä tuo sääkään houkuttele ulos.