Blogin uusi alku

Nyt se on sovittu, nimet on raapustettu sopimuspapereihin. Ensi viikon torstaista, 31.3.2016, lähtien Keskipäivässä-blogi on osa uutta, Kaakon viestinnän perustamaa Starbox-portaalia. Portaaliin on koottu erilaisia elämänalueita edustavia lifestyle-blogeja pääasiassa Kaakkois-Suomen alueelta. 

Olen todella iloinen, että pääsin mukaan näin kivaan bloggaajajoukkoon, ja odotan innokkaasti ja vähän jännitykselläkin, miten kirjoittaminen uudessa ympäristössä lähtee sujumaan. Ainakin yhteistyö Kaakon viestinnän ammattilaisten kanssa on onnistunut hienosti. Jos jotain ongelmia ilmenee, ne menevät varmasti minun piikkiini. Mikään tekninen osaaminen ei tunnetusti ole vahvinta osaamisaluettani.

Blogin ulkoasu muuttuu, samoin osoite, mutta muuten tarkoitukseni on jatkaa vanhalla tutulla linjalla. Päivitän myöhemmin uuden osoitteen blogin Facebook-sivulle ja Instagramiin. Näitä kanavia seuraamalla saat tiedon uusista päivityksistä. Näillä näkymin vaikuttaa aika varmalta, että kaikki vanhat postaukseni siirtyvät mukana uuteen osoitteeseen. Tätä toivoinkin, sillä kaikista kömpelyyksistään huolimatta ne kuvat ja tekstit ovat minulle tärkeitä.

Kiitos teille kaikille, jotka olette tämän yhdeksän kuukauden aikana käyneet lukemassa, kommentoimassa ja tykkäämässä. Toivottavasti löydätte jatkossakin tienne blogiini.