Day bed olohuoneeseen 33 eurolla

Leppoisaa sunnuntaita!
Lauantai vierähti aikamoisessa väentungoksessa Habitare-messuilla, joten sunnuntaita on mukavaa viettää kotona omassa rauhassa. Ehdin kyllä aamupäivällä piipahtaa pikaisilla ostoksilla. Siitä kerronkin tässä postauksessa.

Pojalle oli aiheellista hankkia uusi sänky, sillä vanhan sängyn jousitus oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Mietimme, mihin ihmeeseen laitamme vanhan sängyn. Nukkumiseen se olisi aika huono kelle tahansa, mutta satunnaiseen oleskeluun se saattaisi kelvata. Mies ehdotti, että tehdään siitä "sohva" olohuoneeseen. Meillä on vain yksi sohva, ja sille on toisinaan aikamoinen tungos.

Sänky mahtui juuri ja juuri olohuoneen nurkkaan. Jotain somistusta se kaipasi, joten suuntasin Mikkelin Jyskiin hyödyntämään uudistuneen myymälän tarjouksia. Sain kaksi vilttiä ja neljä tyynyä 33 eurolla, mielestäni aika edullisesti. Vanhoja, ilmaiseksi lahjoitettavia runkopatjoja näkyy välillä ainakin Mikkelin Facebook-ryhmissä. Sieltä olen hankkinut meille terassin sohvankin patjan.

Näin siis syntyi olohuoneeseen edullinen ja mukavan pehmeä ja pörröinen day bed. Saa nähdä, kuinka kauan se meillä on, mutta ainakin toistaiseksi se tuntuu oikein mukavalta.

Habitare-tunnelmia luvassa sitten, kun saan käytyä kuvat läpi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

- Karoliina