Edullinen terassisohva

 

Huonekalujen rakentelu kuormalavoista tuntuu olevan suosittua, ainakin niin voisi päätellä, kun lueskelee blogeja ja selailee Pinterestiä. Meilläkin oli vielä keväällä samanlainen suunnitelma, sillä terassille piti saada kesäksi sohva. Huonekalukauppojen terassisohvaryhmät tuntuivat aika kalliilta, ja kun keväälle sattui muitakin isoja hankintoja, päätimme tässä ostoksessa pihtailla.

Isojen hankintojen lisäksi iski kuitenkin myös laiskuus. Kummallakaan ei ollut intoa eikä kiinnostusta sohvanrakennuspuuhiin vuoden kiireisimpänä aikana. Huomasin sitten Jyskin mainoksessa metallisen sohvasängyn, jonka hinta oli alennuksessa 85 euroa. Ja kun meillä sattui olemaan tallessa vanhan mökkilaverin patjat, ajattelimme, että saamme aika edullisen terassisohvan. Sohvasänky on levitettävä, joten siihen mahtuu päivälevolle vaikka koko perhe. Niin kuin meidän lapset muka nukkuisivat päiväunia...

 

Vanhojen patjojen kuosi ei ole mitenkään silmiä hivelevä, mutta tavallinen pussilakana riittää peittämään rumat patjat. Sohvan väriäkin on siis helppo vaihtaa fiiliksen mukaan. Tämän pussilakanan sekä kaksi koristetyynyä ostin myös Jyskistä. Hintaa näille tuli yhteensä 20 euroa.

 

Jos tarvitsee myös patjat, samankaltainen sohva näkyi olevan patjojen kanssa myynnissä Askossa alennushintaan 199 euroa.