Ennen ja jälkeen: alakerran sohvanurkkaus

Alakerran remontin viimeistely on tietoisesti ja tarkoituksella ollut jonkin aikaa jäähyllä. Valmistujaisten jälkeen, kun mitään aikataulupaineita ei enää ollut, oli hyvä hetki pitää huilia. Huonekalujen osalta on saatu hieman asioita eteenpäin. Viime viikolla myimme divaanisohvamme, koska sohvan paikka vaihtui remontin jälkeen, eikä entinen sohva olisi mahtunut kunnolla uudelle paikalleen. Ostimme uuden (käytetyn), pienemmän vuodesohvan tilalle.

Tässä hieman alakerran uutta ilmettä. Pylvään ja seinän väliin tuli kaappi ulkovaatteita varten. Kaappi rajasi sohvalle pienen nurkkauksen, jossa on vieraiden toivottavasti mukava nukkua. Sähkökaappi jäi verhojen taakse. Yksinäinen nojatuoli seilailee milloin missäkin. Parille istumapaikalle ja matolle olisi vielä tarve.

Laitetaanpa kuvia projektin eri vaiheista:

Paneeleja purettu, kylmiöhuone vielä paikallaan.
Epäselvä puhelinkuva kylmiöhuoneen purkamisen jälkeen.
Viemäriputken ympärille tehty kehikko, lattia valettu, takaseinää tasoitettu, portaiden matto purettu, kattopaneelit paikallaan.
Viemäriputki koteloitu, takaseinä tasoitettu ja maalattu.
Viemäriputken kotelo laatoitettu, portaat uusittu, parketti asennettu. Ilmalämpöpumppu paikallaan, mutta ei vielä kytketty, siksi sievästi muoveissaan.

Lisää kuvamateriaalia tulee sitten, kun remontointi-into iskee sen verran, että saadaan hommat vietyä loppuun asti. :)